Рецепти з фото і відео

Рецепт бісквітного рулету

Рецепт бісквітного рулету
+2
0
20 сер
Рецепт бісквітного рулету


Інгредієнти для приготування :

• Три курячих яйця
• Шість столових ложок цукру
• Два пакетики ванільного цукру
• Три столові ложки борошна
• Три столові ложки крохмалю
• Щіпка солі
• П'ять ст. лож. води
• Дві склянки полуниці
• Дві чайних ложки желатину
• Дві склянки вершків

І так приступаємо:

• Курячі яйця збиваємо з трьома столовими ложками води. Поступово всипаємо до них один пакетик ванільного цукру і шість столових ложок харчового. Тепер змішуємо крохмаль з борошном і содою. Просіваємо їх у підготовлену суміш.

• Замішуємо тісто і викладаємо його тонким шаром на деко, який перед цим накриваємо пергаментним папером. Ставимо деко в духовку і випікаємо тісто до повної готовності. Тепер посипаємо цукром рушник і кладемо на нього готовий пласт тіста.

• Звертаємо його разом з рушником рулетом і ставимо остигати. Тепер моєму полуницю. Красиву відкладаємо а потім, для прикраси бісквіта, а решту розрізаємо на чотири частини. Заливаємо двома столовими ложками холодної води желатин. І залишаємо його на 10 хвилин набухати. Після цього розчиняємо його в гарячій воді.

• Збиваємо вершки і поступово вводимо них желатин, ванільний цукор і трохи харчового цукру. Третину вершків відкладаємо вбік, а решта змішуємо з полуницею. Тепер звільняємо від рушники пласт тіста, викладаємо на нього суміш полуниці з вершками і знову скачуємо в рулет. Потім прикрашаємо рулет з відкладеними ягодами полуниці вершками і подаємо до чаю.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: