Яблучний пиріг шарлотка

Яблучний пиріг шарлотка
0
0
20 сер
Яблучний пиріг шарлотка


Інгредієнти для приготування :

• Яблука
• Трохи кориці
• Півсклянки борошна
• Один стакан цукру
• Пів чайної ложки соди
• Лимонний сік або оцет

І так приступаємо:

• Моєму яблука, а потім очищаємо їх від серцевини і шкірки. Після цього нарізаємо дрібно їх. Яблук має вийти в обсязі не менше двох літрів.

• Змішуємо їх за бажанням з корицею. Тепер розбиваємо курячі яйця і ретельно збиваємо їх з цукром. Прогріваємо до 200 градусів духовку. Потім просіваємо борошно пшеничне на яйцях разом з гашеного оцтом содою.

• Ретельно замішуємо тісто густе, як сметана. Заливаємо приготованим тестом яблука і викладаємо масу у форму для випікання. Ставимо пиріг на середню полицю в духовці на сорок хвилин. Готовність пирога перевіряємо дерев'яною паличкою або якщо є - зубочисткою. Після чого можна подавати його до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: