Рецепти з фото і відео

Паска великодня

Паска великодня
0
0
19 сер
Паска великодня


Інгредієнти:

• Борошно в/с - 1,2-2кг
• Молоко 3,2%-ое - 500мл
• Цукор - 400г
• Яйця - 6шт
• Вершкове масло несолоне - 400г
• Дріжджі сухі (пачка) - 2шт
• Сіль - 1/2 ст. ложки
• Ванілін (упаковка) - 2шт

Приготування:

• Вершкове масло розтоплюється.
• Додається гаряче молоко, все добре перемішується і охолоджується до кімнатної температури.
• Дріжджі розчиняються в невеликій кількості молока і після того, як запіняться, вливаються в молочно-олійну суміш.
• Все ретельно перемішують і залишають у теплому місці для бродіння (приблизно на 20 хвилин).
• Яйця збиваються з цукровим піском з подальшим додаванням ваніліну і солі.
• Всі підготовлені рідкі компоненти змішуються з опарою.
• Додається просеянная борошно - замішується тісто.
• Готове тісто залишають у теплому місці на півгодини.
• Коли тісто піднялося, воно обминается, додається родзинки і залишається ще на 15 хвилин.
• Форми змащуються маслом і наповнюються тестом на 1/3 об'єму.
• Коли тісто у формах ще раз підійшло, поверхню пасок злегка змащують збитим сирим ми ставляться в попередньо нагріту духову шафу, і паски випікаються до готовності при температурі 180оС (час залежить від розміру використовуваних форм, зазвичай це не більше 40 хвилин).
• Готові паски покриваються білою глазур'ю - збиті білки з цукровою пудрою.
• Зверху поки глазур не застигла, посипається кондитерська крихта.
• Готові паски залишаються для затвердіння глазурі і подаються до столу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: