Рецепти з фото і відео

Печиво савоярді

Печиво савоярді
+2
0
19 сер
Печиво савоярді


Інгредієнти:

• Яйце - 6шт
• Борошно - 150г
• Цукрова Пудра - 150г
• Рослинна олія

Приготування:

• Білки відокремлюють від жовтків.
• В сухий ємності збиваються жовтки з цукровою пудрою до білого кольору.
• В жовткову масу вводиться вся борошно, замішують дуже густе тісто.
• Білки, збиті в круту піну, поступово вводяться в тісто (в кілька етапів, дуже обережно, можливо знадобиться тільки половину збитих білків).
• Печиво відсаджують на деко з пергаментним папером з допомогою кондитерського мішка (папір змастити олією).
• Печиво посипається цукровою пудрою (можна використовувати невелике ситечко).
• Коли пудра трохи «потоне» в тесті, печиво ставиться в розігрітий духову шафу (температура 200оСградусов).
• Через кілька хвилин печиво готове.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: