Рецепт яблучного пирога

Рецепт яблучного пирога
+1
0
19 сер
Рецепт яблучного пирога
,

Інгредієнти:

• Яйця - 8шт
• Цукор - 500г
• Борошно - 500г
• Ванілін (пакетик) - 2шт
• Масло вершкове - 20г
• Зелені яблука (кисло-солодкі) - 4шт
• Цукрова Пудра

Приготування:

• Сирі яйця забиваються в суху ємність і близько 7 хвилин збиваються міксером.
• Поступово в кілька етапів додається цукор.
• Потім маленькими частинами всипається борошно при помішуванні.
• Вимиті яблука з видаленою серцевиною і насінням, нарізати невеликими кубиками.
• Форма/лист змащують маслом, яке потім викладається тісто.
• Нарізані яблука викладаються зверху.
• Деко/форма ставиться в нагріте духова шафа.
• Пиріг печеться приблизно півгодини (5 хвилин плюс-мінус).
• Готовий пиріг остуджується і посипається цукровою пудрою.
• На порційні шматки пиріг нарізають перед подачею.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: