Горіхове печиво з родзинками і курагою

Горіхове печиво з родзинками і курагою
+1
0
19 сер
Горіхове печиво з родзинками і курагою


Інгредієнти:

• Борошно - 4 склянки
• Масло вершкове - 400г
• Цукор - 1 стакан
• Яйця (тільки жовтки) - 4шт
• Курага - 2/3 склянки
• Горіхи - 2/3 склянки
• Родзинки - 2/3 склянки
• Сіль

Приготування:

• Вершкове масло кімнатної температури перетирається з цукром.
• В однорідну масу без грудочок додається борошно і сіль.
• Далі яєчні жовтки, які зв'яжуть розсипчасту масу в однорідне гладке тісто.
• У разі, коли жовтків не достатньо, додається невелика кількість води (холодної) і тісто доводиться до необхідної консистенції.
• Потім готове тісто загортається в целофановий пакет і залишається в холодильній камері на півгодини.
• У цей час готується начинка: родзинки і курага промиваються, якщо необхідно замочуються, нарізаються і змішуються з мелкорублеными горіхами.
• Тісто розкочується в тонкий пласт (приблизно до 2см завтовшки).
• Вирізається кругле печиво (приблизно розміром з велику чайну чашку)
• Зверху по колу викладається підготовлена начинка.
• Кружечки згинаються навпіл, защипываются краю за типом вареників.
• Випікається печиво при стандартному нагріванні духової шафи до готовності (не більше півгодини).
• Подається печиво до столу після того, як охолоне.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: