Загрузка...

Горіхове печиво з родзинками і курагою

Горіхове печиво з родзинками і курагою
+1
0
19 сер
Горіхове печиво з родзинками і курагою


Інгредієнти:

• Борошно - 4 склянки
• Масло вершкове - 400г
• Цукор - 1 стакан
• Яйця (тільки жовтки) - 4шт
• Курага - 2/3 склянки
• Горіхи - 2/3 склянки
• Родзинки - 2/3 склянки
• Сіль

Приготування:

• Вершкове масло кімнатної температури перетирається з цукром.
• В однорідну масу без грудочок додається борошно і сіль.
• Далі яєчні жовтки, які зв'яжуть розсипчасту масу в однорідне гладке тісто.
• У разі, коли жовтків не достатньо, додається невелика кількість води (холодної) і тісто доводиться до необхідної консистенції.
• Потім готове тісто загортається в целофановий пакет і залишається в холодильній камері на півгодини.
• У цей час готується начинка: родзинки і курага промиваються, якщо необхідно замочуються, нарізаються і змішуються з мелкорублеными горіхами.
• Тісто розкочується в тонкий пласт (приблизно до 2см завтовшки).
• Вирізається кругле печиво (приблизно розміром з велику чайну чашку)
• Зверху по колу викладається підготовлена начинка.
• Кружечки згинаються навпіл, защипываются краю за типом вареників.
• Випікається печиво при стандартному нагріванні духової шафи до готовності (не більше півгодини).
• Подається печиво до столу після того, як охолоне.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: