Рецепти з фото і відео

Пиріг сирний з родзинками і грушами

Пиріг сирний з родзинками і грушами
0
0
07 сер
Пиріг сирний з родзинками і грушами


Інгредієнти:

• Молодий сир азіаго - 150г
• Пісочне тісто готове - 350г
• Яйця - 3шт
• Бренді - 2 ст. ложки
• Цукор - 120г
• Груші - 2шт
• Вершки - 200мл
• Родзинки - 1 ст. ложка

Приготування:

• Пісочне тісто розкочується в пласт 0,5 см завтовшки і викладається в круглу форму (діаметр 24см).
• Потім разом з формою тісто ставлять у холодильну камеру для охолодження.
• Духова шафа розігрівається до 180-градусної температури.
• Сир подрібнюється за допомогою кухонного комбайна.
• Потім поступово додається цукор, яйця, бренді, вершки.
• Маса збивається до однорідного стану.
• Тісто у формі витягується з холодильної камери і на ньому робляться проколи вилкою в декількох місцях.
• Очищені груші нарізати на шматочки і викладають на тісто.
• Потім викладається родзинки, попередньо замочений і промитий (для видалення зайвої рідини родзинки віджимається).
• Зверху все заливається сирною масою.
• Запікається до готовності (близько 40 хвилин) в духовій шафі.
• Готовий пиріг витягується з форми, остуджується, ріжеться на шматочки і подається в теплому вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: