Рецепти з фото і відео

Бісквіт

Бісквіт
+8
0
07 сер
Бісквіт


Інгредієнти:

• Борошно - 1 склянка
• Цукор - 1 стакан
• Яйця - 5шт
• Рослинна олія

Приготування:

• Жовтки відокремлюють від білків, охолоджуються.
• Охолоджені білки збиваються з половиною порції цукру до стану густої піни.
• Охолоджені жовтки перетираються дочиста з цукром.
• В жовткову масу обережно вводиться просеянная борошно невеликими порціями при постійному збиванні.
• Потім додаються збиті білки, маса перемішується з дна миски і доводиться до однорідного стану (можна злегка збити на мінімальній швидкості міксера або використовуючи звичайний віночок).
• Готове тісто викладається у форму, яка попередньо змащують рослинним маслом і застеляється пергаментним папером.
• Форма з тестом ставиться в гарячий духовий шафа, випікається до готовності (хвилин 20-25).
• Готовність бісквіта перевіряється глибоким проколом до дна дерев'яною паличкою, сірником або шпажкою (бісквіт готовий, коли паличка залишилася сухою).
• Готовий бісквіт остуджується, за бажанням розрізається навпіл і промащується будь-яким кремом.
• Можна випікати бісквіт на великому деку, тоді в готовому вигляді його легко можна згорнути в рулет, попередньо посипавши горіхами, змастивши кремом і так далі.
• Бісквіт нарізають на шматки і подається до чаю, солодкого столу.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: