Рецепти з фото і відео

Рецепт пиріг

Рецепт пиріг
0
0
06 сер
Рецепт пиріг


Пирогами називають смажене або запечене блюдо з тіста і начинки. Тісто може бути самим різноманітним: листковим, дріжджовим, пісочним. Пироги бувають відкритими, коли начинку кладуть поверх тіста, і закриті, коли начинка знаходиться всередині тіста. Також рецепт пиріг розрізняються по виду: курники, солодкі пироги, ватрушки, паски.

Найсмачніший пиріг
Інгредієнти для тіста:
• двісті грам нежирної сметани
• 170 грам кефіру
• 2 столові ложки оливкової олії
• три яйця
• чашка борошна
• кавова ложка соди
• щіпка кмину, сушеного базиліка, трохи кардамону
• пів чашки картопляних пластівців для присипки тесту
Для начинки:
• 300 грам відвареного філе білої риби
• три чайних ложки вареної квасолі
• дві гілочки базиліка, три гілочки кропу і петрушки
• щіпка червоного солодкого перцю, куркуми, зіри
• один зубчик часнику
• дві столові ложки оливкової олії
• столова ложка лимонного соку
Для заливки:
• дві столові ложки томатної пасти або перетертого великого помідора
• дві столові ложки оливкової олії
• одна столова ложка молока
Для присипки пирога:
• кунжутне насіння

Спосіб приготування:
• у чашці змішати жовток, оливкова олія, базилік, добре перемішати
• перекласти в чашку побільше і додати всі продукти для приготування тіста. Перемішати. Тісто має вийти таке, яке ви готуєте для оладок.
• відкласти тісто в сторону. В окремій чашці розминаємо філе риби, додаємо трави, оливкова олія, спеції, квасоля, зелень, базилік і часник
• заправляємо лимонним соком, розминаємо до однорідної маси
• круглу форму для випічки застелити пергаментом, полити рослинним маслом, вилити 1/3 частина тесту, посипати картопляними пластівцями, викласти рибну начинку
• окремо змішати томатну пасту, оливкова олія, молоко до однорідної суміші
• покрити цією сумішшю начинку і вилити тісто. Присипати кунжутним насінням
• поставити форму для запікання в духовку. Випікати при 200 градусах близько 40 хвилин
• готовий пиріг остудити, нарізати і подавати до столу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: