Рецепти з фото і відео

Рецепт сирний пиріг

Рецепт сирний пиріг
+7
0
06 сер
Рецепт сирний пиріг


Рецепт сирний пиріг дуже легко і швидко приготувати. Дуже важливо пам'ятати, що успіх в приготуванні тесту буде залежати від того, як ви його приготуєте: вручну або скористаєтеся допомогою кухонного комбайна. Якщо робите тісто руками, то стежте за тим, щоб продукти і руки були охолодженими. І пам'ятайте сухі приправи додайте в борошно, а рідина змішуйте з яйцями. Таке ласощі відмінно підійде до чаю.

Склад продуктів для приготування:
• 150 грам вершкового масла
• півтори склянки пшеничного борошна
• дві столові ложки цукрового піску або пудри
• два курячих жовтка
• півтори столових ложки какао
Для начинки знадобиться:
• 400 грам сиру
• ? склянки цукрового піску
• дві столові ложки крохмалю
• два курячих білка
• ванілін або одну чайну ложку лимонної цедри, можна використовувати одну чайну ложку есенції тірамісу
• одну столову ложку лимонного соку або яблучного оцту

Спосіб приготування тіста:
• відокремлюємо білки від жовтків
• вершкове масло потрібно довести до кімнатної температури. У чашці збити вершкове масло з жовтками і цукрової пудри, всипати борошно і порошок какао. Ретельно збити міксером. Має вийти тісто у вигляді крихти

Спосіб приготування сирної начинки:
• у чашці збиваємо білки з цукровим піском до міцної піни
• якщо додати в білки лимонну кислоту або яблучний оцет, то ми додамо начинці додаткову кислинку і добре закріпимо білкову масу
• розімніть сир, вмішайте в нього ванілін або будь-який інший ароматизатор і крохмаль. Якщо сир дуже вологий, то додайте більше крохмалю
• збиті вершки викладаємо в сирну масу
Тепер переходимо до приготування пирога:
• форму для запікання застеляємо пергаментним папером
• на дно форми виливаємо трохи тесту, розрівнюємо, але не приминаем
• на тісто акуратним рівним шаром викладаємо сирну масу, а зверху тісто. Злегка примніть його
• духовку розігріваємо до 200 градусів, ставимо форму в духовку і випікаємо 40 хвилин. Під час випікання сир може збільшитися в обсязі і підняти верхній шар, в якому можуть утворитися тріщини. Не переживайте, коли пиріг охолоне все вирівняється. Пиріг остудити до теплого стану і розрізати на шматочки. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: