Рецепти з фото і відео

Рецепти випічки з фото

Рецепти випічки з фото
+2
0
06 сер
Рецепти випічки з фото


В будь-якому продуктовому магазині ви зможете знайти багато різної випічки. Але жоден магазин не зрівняється з домашньою випічкою. У цій статті ми наведемо вам рецепти випічки з фото, дивлячись на які у вас відразу підніметься апетит, а вам обов'язково захочеться приготувати два цих простих страви. Ви витратите мінімум сил і часу, а отримаєте максимум смаку і домашнього затишку.
Перший рецепт, який ми вам пропонуємо - домашні пряники.

Інгредієнти:
• Маргарин - 200 гр.,
• Яйця - 3 шт.,
• Домашня кисле молоко - 0,5 л,
• Сода - 2 десертні ложки (її необхідно погасити до 1 ст.л. 6 %-го оцту),
• Цукор - 2 скл.
• Борошно.

Рецепт приготування:
• Всі інгредієнти перемішайте, а борошна додати стільки, що б тісто не прилипало до рук і було м'яким.
• Тісто розкачайте як джгутик і наріжте його на великі шматочки. З шматочків скачайте невеликі кульки і покладіть на деко. Але не кладіть занадто густо, так як вони збільшаться в розмірі в процесі випічки.
• Почекайте хвилин 15-20, щоб пряники підійшли, а після, поставте їх у духовку.
• Коли пряники вже будуть готові і охолонуть, посипте їх цукровою глазур'ю і почекайте, поки вона висохне.

Вже тільки по запаху ви зрозумієте, що домашні пряники вийшли набагато краще магазинних. Приємного апетиту!
Наступний рецепт, який вийде у вас також краще магазинного - це домашні ватрушки.

Інгредієнти:
Тісто:
• Сметана - 100 гр.,
• Яйце - 1 шт.,
• Борошно - 6 ст.л.,
• Сіль і цукор - за смаком,
• Негашене сода.
Начинка:
• Яйце - 1 шт.,
• Сир - 100 гр.,
• Вершкове масло - 20 гр.,

Рецепт приготування:
• В першу чергу замішайте тісто і влийте його в сковорідку. Сковороду перед цим змастіть маслом і трохи розігрійте. А борошно краще всього використовувати млинцеву.
• Після цього перемішайте всі інгредієнти начинки і викладайте цю масу в середину тіста.
• Ватрушку необхідно піч із закритою кришкою, сильно прогрітій духовці на невеликому вогні.
• Коли ватрушка приготується, можна посипати цукровою пудрою. А коли охолоне - подавайте до столу.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: