Рецепти з фото і відео

Сочники з сиром рецепт

Сочники з сиром рецепт
-1
0
06 сер
Сочники з сиром рецепт


Черговий смачний і простий рецепт солодкого страви, відповідний, як і всі інші, до чаю або кави на десерт. Сьогодні будемо готувати сочники з сиром рецепт яких, порівняно з іншими солодкими стравами, готується дуже швидко. Крім того, вони можуть зберігатися протягом двох діб навіть без холодильника. Хоча, якщо ви приготуєте, то з'їдять їх набагато раніше. Виходять вони дуже смачними і апетитними на вигляд. Їх аромат і ніжний смак не залишить байдужим жодного гурмана.

Інгредієнти для приготування сочников з сиром:
• 70 г розм'якшеного вершкового масла,
• 4 столові ложки сметани,
• 2-2,5 склянки борошна
• ? склянки цукру,
• Щіпка солі,
• 1 штука яйця,
• ? їдальні ложки соди,
Для начинки:
• 170 грамів сиру або сирної маси,
• 2 столові ложки цукру,
• 1 столова ложка сметани,
• 1 штука яйця,
• 1 столова ложка борошна.

Приготування сочников зі сметаною:
• В першу чергу просійте дві склянки борошна, і потім перемішайте її з содою.
• Після цього ретельно перемішайте цукор, сметану і сіль. Потім додайте одне яйце і збийте за допомогою міксера.
• Злегка розмерзається вершкове масло смешайся з масою з кошторису та яєць.
• Потім додайте, просіяне раніше, борошно і починайте замішувати тісто. Якщо необхідно, то можна додати ще борошна. Тільки не дуже багато.
• Коли тісто буде готове, розкачайте його в товстий пласт товщиною приблизно 7-8 сантиметрів.
• З цього пласту виріжте кружечки діаметром приблизно 10-12 сантиметрів.
• З яйця для начинки відокремте білок і збийте його разом з цукром. Потім додайте сир або сирну масу, борошно і сметану.
• На одну половинку вирізаного кружечки тіста покладіть одну ложку начинки з сиру і загорніть сочник, щоб вся начинка залишалася всередині.
• Поверхня згорнутого сочника змастіть жовтком.
• Розігрійте духовку до 220-230 градусів. Покладіть всі сочники на деко і помістіть в духовку, випікайте протягом 30-40 хвилин.

Коли сочники буде готові, красиво укладіть їх блюдце. Можна буде їсти їх гарячими. Але вони анітрохи не втратять смакових якостей, якщо з'їсти холодними.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: