Смажені пиріжки

Пиріжки смажені на соняшниковій олії з яйцями і цибулею, не дуже корисне блюдо, але іноді так хочеться спробувати. Пропоную рецепт з фотографіями. Приготуйте пиріжки смажені з начинкою з яєць і цибулі, це дуже смачний рецепт до бульйону. Дріжджове тісто для пиріжків, так що вони будуть пишними і смачними. Дивіться рецепти з фотографіями пиріжки смажені на соняшниковій олії.
Смажені пиріжки
+7
0
27 жов
Інгредієнти:
  • Яйця - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Дріжджі - 50 грам
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль - 1 ст. ложка
  • Вода - 400 мл
  • Борошно - 1 кг
  • Для начинки:
  • Цибуля зелена - 350 грам
  • Яйця - 9 штук
  • Масло вершкове - 60 грам
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Яйця зварити і очистити від шкаралупи.

  • Крок 2

    Яйця потерти на крупну тертку.

  • Крок 3

    Масло вершкове розтопити в сотейнику.

  • Крок 4

    Додати порізану цибулю і трохи загасити його.

  • Крок 5

    Змішати в мисці яйця, цибулю, сіль, перець і перемішати.

  • Крок 6

    Замісити дріжджове тісто. У теплій воді розчинити дріжджі, влити в борошно, додати сіль і поставити опару. Тісто підніметься, додати масло, сіль, цукор, замісити і поставити підніматися.

  • Крок 7

    Від тіста відрізати шматочок, зробити ковбаску.

  • Крок 8

    Ковбаску порізати на шматочки, обваляти їх у борошні і розтягнути.

  • Крок 9

    Покласти в середину начинку.

  • Крок 10

    Заліпити пиріжок і залишити на 15 хвилин.

  • Крок 11

    Жаровню розігріти, влити соняшникової олії і викласти пиріжки.

  • Крок 12

    Випікати на невеликому вогні з двох сторін.

  • Крок 13

    Пиріжки подавати на стіл з бульйоном. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: