Сосиски в листковому тісті

Сосиски в листковому тісті


Для приготування приємної несподіванки своїм близьким для прийдешніх вихідних пропонуємо вам спекти сосиски в листковому тісті. Тільки при виборі в магазині листкового тіста, бажано вибрати прісне тісто, а не дріжджове. Такі сосиски можна давати дітям у школу або брати з друзями в похід. Смачні сосиски це просто і без витрат!
Сосиски в листковому тісті
+5
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Тісто листкове дріжджове - п\'ятсот грамів.
  • Сосиски - дев\'ять штук.
  • Сир твердий - двісті грам.
  • Яйце (для змащування поверхні виробу) - одна штука.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розморозити готове листкове дріжджове тісто і розріжте його навпіл (можна розрізати на три або чотири частини), трошки розгортаємо.

  • Крок 2

    Поріжте сир брусочками, розміром сосиски.

  • Крок 3

    З сосиски зніміть плівку і розріжте її навпіл.

  • Крок 4

    Починаємо загортати сосиску разом з сиром у листкове тісто, поклавши сир, між двох половинок сосиски.

  • Крок 5

    Збити в чашці виделкою яйце.

  • Крок 6

    Викладіть сосиски на деко, застелений пергаментним папером.

  • Крок 7

    Змастіть верх виробів яйцем, це додасть їм золотисту скориночку.

  • Крок 8

    Випікайте в розігрітій духовці близько двадцяти хвилин.

  • Крок 9

    Краще всього подавати сосиски в гарячому вигляді, поки м'ясним соком просякнуте все тісто.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: