Загрузка...

Пиріг з м'ясом

Пиріг з м'ясом


У світле свято Різдва хочеться почастувати самих близьких і друзів чимось смачним, і, пиріг, спечений своїми руками, мені здається, найкращим стравою для сімейного торжества. Тим більше багато дотримувалися посту, після якого дуже хочеться саме того, що було не можна - м'ясний пиріг доведеться до речі. Взагалі, я переконана в тому, що домашня випічка створює в сім'ї тепло і затишок, адже при вимішування тіста і його подальшому приготуванні господиня передає енергетику і позитивні емоції. Саме тому варто частіше балувати рідних подібними стравами.
Пиріг з м
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • Свиняча вирізка - 450 г
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Дріжджі 11 г
  • Молоко - 300 мл
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Вершкове масло - 100 г
  • Борошно - 600 г
  • Рослинне масло - 3 ст. ложки
  • Цукор - 1-2 ч. ложки
  • Сіль - ½ ч. ложки
  • Чорний мелений перець - за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    В 100 мл теплого молока розчинити цукор і додати дріжджі. Залишити на 20 хвилин до освіти «шапки» в результаті бродіння.

  • Крок 2

    З'єднати в окремій ємності підійшли дріжджі, розтоплене вершкове масло, інше тепле молоко і 1 яйце. Посолити і всипати борошно.

  • Крок 3

    Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 20 хвилин, накривши тканиною.

  • Крок 4

    М'ясо нарізати дуже дрібними шматочками.

  • Крок 5

    Потім в нагрітій сковороді з рослинним маслом підсмажити м'ясо, не забувши посипати перцем і сіллю за смаком. Дрібно нарізати цибулю і додати до м'яса, готувати ще хвилин 5.

  • Крок 6

    Від тіста відокремити невеликий шматочок, який піде потім на прикраси пирога, решта поділити навпіл. Одну частину розкачати і викласти начинку, залишивши з боків відступи.

  • Крок 7

    Розкачати другу частину - покласти її зверху і защепити краї.

  • Крок 8

    Прикрасити пиріг на свій смак і змастити поверхню яєчним жовтком з 2 ч. ложками води.

  • Крок 9

    Випікати в духовці з температурою 180 градусів приблизно 50 хвилин.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: