"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси

"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси


Оригінальні листкові булочки з ковбасою. Чим хороший цей рецепт? Швидко, смачно і красиво! А ще, можна проявити творчий підхід, типу, а у мене "трояндочки" вийшли найкрасивіші Заморожене листкове тісто завжди є в холодильнику або в найближчому магазині, залишається нарізати ковбасу і зробити трояндочки. У результаті через півгодини ваш стіл прикрасить оригінальна і смачна закуска.
З листкового тіста трояндочки виходять повітряними і легкими. Такі "трояндочки" можна спекти з ніжною докторською ковбасою або більше пікантною напівсухий ковбаскою. Мені дуже сподобалися мої останні "трояндочки" з ковбасою "салямі", тільки от сало з них витоплюється;
Висновок, готуйте слоечки з ковбасою без сала.
"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси
+7
0
06 лис
Інгредієнти:
  • 1 упаковка листкового тіста (400-500 г)
  • 300-500 г ковбаси (вареної, напівсухий)
  • 1 жовток
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Отже, дістаньте тісто з холодильника і залиште його розморожуватись. Потім акуратно його розкачайте приблизно 5 мм завтовшки і 2 см шириною. Наріжте з тіста смужки такої довжини, щоб на них помістилися 3 шматочки "докторської" ковбаси або 5 шматочків напівсухий (дивлячись який діаметр у ковбаси).

  • Крок 2

    Ковбасу наріжте тоненькими кружальцями, а якщо ви робите трояндочки з "докторської" ковбаси, то розріжте її навпіл (на напівкружечками).

  • Крок 3

    На смужку викладіть 3-5 скибочок ковбаси ближче один до одного. Овальна сторона повинна трохи виступати за смужку тесту.

  • Крок 4

    Почніть згортати смужку тесту з ковбасою, при цьому, перший шматочок ковбаси скрутіть тугіше, щоб в середині "трояндочки" не утворилося порожній простір.

  • Крок 5

    Поверніть смужку тесту з ковбасою в рулетик. Вирівняйте дно рулетика, щоб наша листкова булочка не падала на бік.

  • Крок 6

    Розігрійте духовку до 200 ° С. Поставте листкові булочки з ковбасою "трояндочки" на деко, застелене пергаментом, змастіть їх жовтком. Випікайте до готовності, приблизно 15 хвилин, до придбання красивого рожевого кольору. Викладіть "трояндочки" на гарне блюдо і дивуйте гостей.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: