Загрузка...

"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси

"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси


Оригінальні листкові булочки з ковбасою. Чим хороший цей рецепт? Швидко, смачно і красиво! А ще, можна проявити творчий підхід, типу, а у мене "трояндочки" вийшли найкрасивіші Заморожене листкове тісто завжди є в холодильнику або в найближчому магазині, залишається нарізати ковбасу і зробити трояндочки. У результаті через півгодини ваш стіл прикрасить оригінальна і смачна закуска.
З листкового тіста трояндочки виходять повітряними і легкими. Такі "трояндочки" можна спекти з ніжною докторською ковбасою або більше пікантною напівсухий ковбаскою. Мені дуже сподобалися мої останні "трояндочки" з ковбасою "салямі", тільки от сало з них витоплюється;
Висновок, готуйте слоечки з ковбасою без сала.
"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси
+7
0
06 лис
Інгредієнти:
  • 1 упаковка листкового тіста (400-500 г)
  • 300-500 г ковбаси (вареної, напівсухий)
  • 1 жовток
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Отже, дістаньте тісто з холодильника і залиште його розморожуватись. Потім акуратно його розкачайте приблизно 5 мм завтовшки і 2 см шириною. Наріжте з тіста смужки такої довжини, щоб на них помістилися 3 шматочки "докторської" ковбаси або 5 шматочків напівсухий (дивлячись який діаметр у ковбаси).

  • Крок 2

    Ковбасу наріжте тоненькими кружальцями, а якщо ви робите трояндочки з "докторської" ковбаси, то розріжте її навпіл (на напівкружечками).

  • Крок 3

    На смужку викладіть 3-5 скибочок ковбаси ближче один до одного. Овальна сторона повинна трохи виступати за смужку тесту.

  • Крок 4

    Почніть згортати смужку тесту з ковбасою, при цьому, перший шматочок ковбаси скрутіть тугіше, щоб в середині "трояндочки" не утворилося порожній простір.

  • Крок 5

    Поверніть смужку тесту з ковбасою в рулетик. Вирівняйте дно рулетика, щоб наша листкова булочка не падала на бік.

  • Крок 6

    Розігрійте духовку до 200 ° С. Поставте листкові булочки з ковбасою "трояндочки" на деко, застелене пергаментом, змастіть їх жовтком. Випікайте до готовності, приблизно 15 хвилин, до придбання красивого рожевого кольору. Викладіть "трояндочки" на гарне блюдо і дивуйте гостей.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: