Пиріжки з м'ясом

Пиріжки з м
+1
0
28 сер
Пиріжки з м'ясом


Звичайно ж, добрі, рум'яні пиріжки з м'ясом, мало що зрівняється з кошиком повної теплих пиріжків. Серед багатої національної кухні Росії пиріжки займають особливе місце, як на кухні, так і в культурі, тому готувати пиріжки з м'ясом повинен уміти кожен.

Основні інгредієнти:
• Молоко 0,5л;
• Дріжджі 11г;
• Яйце 4шт;
• Цукор 1 склянка;
• Рослинна олія;
• Сіль за смаком;
• Борошно 1кг;
• Яловичина 1кг;
• Ріпчаста цибуля-2шт.

Процес приготування:
• В половину склянки теплого молока додати столову ложку цукру і дріжджі, залишити на 15 хвилин (відпрацювання дріжджів можна визначити так само по гірці на склянці).
• Залишки молока так само розігріти і перемішати з готовими дріжджами, перемішати. Додати яйця, перемішати. Докидываем сіль, цукор, рослинна олія, добре вимісити, у процесі додаємо борошно маленькими порціями, до тих пір, поки не отримаємо гарне тісто, яке без труднощів відлипає від рук. Ставимо тісто підніматися, виберіть тепле місце і залиште тісто приблизно на 1,5 години. Важливо попередньо покрити рослинним маслом ємність, в якій наше тісто буде стояти, суміш не повинна стояти відкритою, укрийте це справа харчовою плівкою. Потім тісто обім'яти кулаком і знову відстоювати його хвилин сорок.
• Відваріть м'ясо, посоліть. Обсмажте цибулю. Пропустіть цибулю з м'ясом через м'ясорубку. Власне це і є начинка.
• Розкладіть на всипаному борошном столі невеликі коржі тесту. Кладемо в руку корж, зверху начинку, акуратно загортаємо краї тіста разом і отримуємо не готовий пиріжок. Укладаємо ці самі не готові пиріжки на деко, попередньо змастивши її олією.
• Випікаються пиріжки в духовці, розігрітій до 220 градусів приблизно 10 - 15 хвилин. Ефект глянцю готовим пиріжкам додасть покриття крапелькою молока, так що не потрібно змащувати їх яйцем. Всі! Пиріжки готові!
Зауважте, начинка може бути будь, тісто універсально.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: