Загрузка...

Пиріжки з м'ясом

Пиріжки з м
+1
0
28 сер
Пиріжки з м'ясом


Звичайно ж, добрі, рум'яні пиріжки з м'ясом, мало що зрівняється з кошиком повної теплих пиріжків. Серед багатої національної кухні Росії пиріжки займають особливе місце, як на кухні, так і в культурі, тому готувати пиріжки з м'ясом повинен уміти кожен.

Основні інгредієнти:
• Молоко 0,5л;
• Дріжджі 11г;
• Яйце 4шт;
• Цукор 1 склянка;
• Рослинна олія;
• Сіль за смаком;
• Борошно 1кг;
• Яловичина 1кг;
• Ріпчаста цибуля-2шт.

Процес приготування:
• В половину склянки теплого молока додати столову ложку цукру і дріжджі, залишити на 15 хвилин (відпрацювання дріжджів можна визначити так само по гірці на склянці).
• Залишки молока так само розігріти і перемішати з готовими дріжджами, перемішати. Додати яйця, перемішати. Докидываем сіль, цукор, рослинна олія, добре вимісити, у процесі додаємо борошно маленькими порціями, до тих пір, поки не отримаємо гарне тісто, яке без труднощів відлипає від рук. Ставимо тісто підніматися, виберіть тепле місце і залиште тісто приблизно на 1,5 години. Важливо попередньо покрити рослинним маслом ємність, в якій наше тісто буде стояти, суміш не повинна стояти відкритою, укрийте це справа харчовою плівкою. Потім тісто обім'яти кулаком і знову відстоювати його хвилин сорок.
• Відваріть м'ясо, посоліть. Обсмажте цибулю. Пропустіть цибулю з м'ясом через м'ясорубку. Власне це і є начинка.
• Розкладіть на всипаному борошном столі невеликі коржі тесту. Кладемо в руку корж, зверху начинку, акуратно загортаємо краї тіста разом і отримуємо не готовий пиріжок. Укладаємо ці самі не готові пиріжки на деко, попередньо змастивши її олією.
• Випікаються пиріжки в духовці, розігрітій до 220 градусів приблизно 10 - 15 хвилин. Ефект глянцю готовим пиріжкам додасть покриття крапелькою молока, так що не потрібно змащувати їх яйцем. Всі! Пиріжки готові!
Зауважте, начинка може бути будь, тісто універсально.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: