Пиріг з м'ясом

Пиріг з м
0
0
28 сер
Пиріг з м'ясом


Існує величезна кількість рецептів цієї страви. Сьогодні ми приготуємо пиріг з м'ясом по особливому рецепту.

Основні інгредієнти:
• Борошно 1-1,5 кг
• 1 яйце
• М'ясо півтора кг, бажано яловичина
• 1 велика цибулина
• Пів літра готового бульйону
• Молоко або вода
• Вершкове масло 50 гр.
• Сода
• Сіль за смаком

Процес приготування:
• Готуємо фарш. Яловиче м'ясо дуже рубаємо або пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо нарізану цибулю, сіль, вливаємо бульйон. Якщо м'ясо жирне, багато води не додавати.
• Вливаємо в просіяне борошно теплу воду або молоко. Додати соду і сіль до збитого яйця, замішуємо не дуже круте тісто. Даємо настоятися 20-30 хвилин. Після цього ще раз замішуємо.
• Розділимо тісто на дві частини, коржик для нижнього шару повинна бути ширше і товщі. Розкачуємо нижню корж товщиною в пів сантиметра і викладаємо на змащене маслом деко, щоб тісто покривало його краю. Потім викладаємо фарш рівномірно по всьому листу, розкачуємо другий корж трохи тонше попередньої, обережно викладаємо її поверх фаршу. Краї пирога добре скріплюємо між собою, щоб не витікала рідина. Виделкою або ножем зробимо у верхній коржику невеликі розрізи для виходу повітря.
• Випікаємо в сильно нагрітій духовці. При випіканні стежимо, щоб сік не витікав, інакше пиріг вийде сухим.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: