Холодні Закуски

Холодні Закуски
0
0
28 сер
Холодні Закуски


Я часто запрошую і приймаю у себе дорогих і близьких для мене людей. А таких гостей у нас прийнято пригощати смачними, оригінальними стравами. Серед різних страв на почесному місці закуски холодні. В цей раз я приготую запечену буженину і дуже смачний м'ясний рулет. У поєднанні з овочами вийшли дуже ситні, оригінальні страви і з гідністю зустріла дорогих людей.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування буженини:
• 1,5 кг свинини
• 5 зубчиків часнику
• мелений імбир
• мускатний горіх
• лавровий лист
• сіль, мелений чорний перець

Процес приготування:
• Часник очищаємо, поділяємо на зубчики і ріжемо на дрібні шматочки.
• Лавровий лист розламуємо на дрібні шматочки.
• За допомогою гострого ножа робимо глибокі внутрішні розрізи, шпигуємо їх подрібненим часником і лавровим листом, вдавлюємо їх всередину, зі всіх сторін.
• Потім ретельно натираємо м'ясо сіллю, перцем, імбиром, мускатним горіхом, посипаємо спеціями.
• Підготовлене м'ясо ставимо на 2 години в холодильник, попередньо загорнувши його в кілька куль у фользі.
• Промаринованное в холодильнику м'ясо викладаємо на деко і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів протягом 2 годин.
• Потім фольгу розрізаємо і продовжуємо запікати ще протягом 20 хвилин до появи на м'ясі рум'яної хрусткої скоринки.
• Запечену буженину витягуємо з фольги, охолоджуємо, нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо гілочками петрушки і кропу.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування м'ясного рулету:
• 250 г свинячої вирізки
• 160 г шинки
• 160 г грибів
• 120 г твердого сиру
• 120 г майонезу
• 120 мл рослинного масла
• сіль, перець, спеції
Для кляру:
• 0,5 склянки молока
• 3 яйця
• 100 г борошна
• 1 столова ложка майонезу
Для прикраси:
• листя салату
• помідори
• зелень петрушки

Процес приготування:
• М'ясо миємо, обсушуємо, за допомогою паперової серветки, потім тонко відбиваємо, перчимо, солимо за смаком і за бажанням посипаємо спеціями і змащуємо гірчицею.
• Шинку нарізаємо соломкою.
• Тертий сир тремо на крупній тертці.
• Гриби чистимо, потім нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо в рослинному маслі.
• На відбите м'ясо викладаємо шинку, гриби, посипаємо твердим сиром.
• М'ясо з начинкою звертаємо в рулет, таким чином, щоб вся начинка була з усіх боків закрита.
• Для приготування кляра яйця збиваємо з молоком, додаємо борошно, майонез, солимо за смаком і ретельно перемішуємо.
• Підготовлений рулет опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій олії з усіх боків протягом 7 хвилин.
• Форму для запікання замазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї обсмажений рулет.
• Духовку розігріваємо до температури 180 градусів, ставимо рулет і випікаємо протягом 25 хвилин.
• Спечений рулет витягаємо з форми, охолоджуємо.
• Сервіроване блюдо вистилаємо листям салату, на них викладаємо охолоджений рулет, нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо гілочками кропу і кружечками помідорів, викладених у формі квітів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: