Загрузка...

Холодні Закуски

Холодні Закуски
0
0
28 сер
Холодні Закуски


Я часто запрошую і приймаю у себе дорогих і близьких для мене людей. А таких гостей у нас прийнято пригощати смачними, оригінальними стравами. Серед різних страв на почесному місці закуски холодні. В цей раз я приготую запечену буженину і дуже смачний м'ясний рулет. У поєднанні з овочами вийшли дуже ситні, оригінальні страви і з гідністю зустріла дорогих людей.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування буженини:
• 1,5 кг свинини
• 5 зубчиків часнику
• мелений імбир
• мускатний горіх
• лавровий лист
• сіль, мелений чорний перець

Процес приготування:
• Часник очищаємо, поділяємо на зубчики і ріжемо на дрібні шматочки.
• Лавровий лист розламуємо на дрібні шматочки.
• За допомогою гострого ножа робимо глибокі внутрішні розрізи, шпигуємо їх подрібненим часником і лавровим листом, вдавлюємо їх всередину, зі всіх сторін.
• Потім ретельно натираємо м'ясо сіллю, перцем, імбиром, мускатним горіхом, посипаємо спеціями.
• Підготовлене м'ясо ставимо на 2 години в холодильник, попередньо загорнувши його в кілька куль у фользі.
• Промаринованное в холодильнику м'ясо викладаємо на деко і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів протягом 2 годин.
• Потім фольгу розрізаємо і продовжуємо запікати ще протягом 20 хвилин до появи на м'ясі рум'яної хрусткої скоринки.
• Запечену буженину витягуємо з фольги, охолоджуємо, нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо гілочками петрушки і кропу.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування м'ясного рулету:
• 250 г свинячої вирізки
• 160 г шинки
• 160 г грибів
• 120 г твердого сиру
• 120 г майонезу
• 120 мл рослинного масла
• сіль, перець, спеції
Для кляру:
• 0,5 склянки молока
• 3 яйця
• 100 г борошна
• 1 столова ложка майонезу
Для прикраси:
• листя салату
• помідори
• зелень петрушки

Процес приготування:
• М'ясо миємо, обсушуємо, за допомогою паперової серветки, потім тонко відбиваємо, перчимо, солимо за смаком і за бажанням посипаємо спеціями і змащуємо гірчицею.
• Шинку нарізаємо соломкою.
• Тертий сир тремо на крупній тертці.
• Гриби чистимо, потім нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо в рослинному маслі.
• На відбите м'ясо викладаємо шинку, гриби, посипаємо твердим сиром.
• М'ясо з начинкою звертаємо в рулет, таким чином, щоб вся начинка була з усіх боків закрита.
• Для приготування кляра яйця збиваємо з молоком, додаємо борошно, майонез, солимо за смаком і ретельно перемішуємо.
• Підготовлений рулет опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій олії з усіх боків протягом 7 хвилин.
• Форму для запікання замазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї обсмажений рулет.
• Духовку розігріваємо до температури 180 градусів, ставимо рулет і випікаємо протягом 25 хвилин.
• Спечений рулет витягаємо з форми, охолоджуємо.
• Сервіроване блюдо вистилаємо листям салату, на них викладаємо охолоджений рулет, нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо гілочками кропу і кружечками помідорів, викладених у формі квітів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: