Сирний пиріг з куркою

Сирний пиріг з куркою
+4
0
28 сер
Сирний пиріг з куркою


Інгредієнти:

Для тіста:

• Борошно - 1ст
• Пластівці вівсяні-1ст
• Розпушувач - 1пакетик
• Сир твердого сорту потертий - 100г
• Сир рокфор - 50г
• Масло вершкове-100г
• Прянощі (прованські трави) - 1ч.л.
• Сіль - ½ ч.л.
• Молоко - 3ст.л.

Для начинки:

• Філе курячої грудки - 500г
• Цибуля-порей - 100г
• Часник - 2зубчика
• Перець солодкий болгарський - 300г
• Сир твердого сорту - 50г

Для заливки:

• Вершки жирні - ½ст
• Молоко - 1ст
• Яйця курячі - 3шт
• Чорний мелений перець - ¼ ч.л.
• Прянощі (прованські трави) - 1ч.л.
• Помідори черрі - 5шт (для прикраси пирога)

Готуємо:

• Куряче філе запікаємо при температурі 200оС близько 20хв, остуджуємо, ріжемо невеликими шматочками.
• Змішуємо всі, крім молока, інгредієнти для тіста. Додамо Молоко в кінці, вымешает тісто до однорідності. Розкотимо тісто за розміром форми, викладемо його в змащену форму, злегка притиснемо до дна і боків форми. Наколем тісто виделкою, випечемо в розігрітій до 200 о с духовці близько 8-10хвилин.
• Цибуля-порей ріжемо тонкою соломкою, змішати з подрібненим часником, обсмажуємо цибулю і часник. Солодкий перець чистимо від насіння, додаємо на сковороду до цибулі, трохи тушкуємо.
• У форму на тісто викладемо половину цибулі і перцю, на овочі викладемо куряче філе, на нього викладемо другу половину цибулі. Посиплемо тертим сиром.
• Робимо заливку із зазначених інгредієнтів, добре змішуємо її міксером або блендером, виливаємо поверх начинки. Розкладаємо на поверхні половинки чері і печемо пиріг при 200оС близько півгодини, до загустіння заливки.

Подаємо пиріг до столу злегка остигнув, сервіруємо зеленим салатом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: