Фаршировані млинці

Посмажити млинці зовсім нескладно, а ось приготувати їх якось незвично - зовсім інша справа. Фаршировані млинці артишоками і виглядають дуже апетитно, і на смак просто пальчики оближеш. Хотілося приготувати фаршировані млинці, але так, щоб вони були дещо незвичними. За день до цього придбала в магазині артишоки і ось вирішила застосувати їх у своїй задумці. Повинна сказати, що результат перевершив всі мої очікування. Фаршировані млинці вийшли чудовими. Гості, які прийшли раптово, були в приємному подиві від моєї страви. Всім раджу спробувати фаршировані млинці артишоками - поєднання класики з екзотикою вдалося на славу.
Фаршировані млинці
-2
0
28 жов
Інгредієнти:
  • 2 яйця
  • 150 г борошна
  • 350 г молока
  • Щіпка солі
  • Для начинки:
  • 500 г артишоків
  • 1 цибулина-порей
  • 100 г сиру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершків
  • 50 г вершкового масла
  • Петрушка
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готуємо всі інгредієнти.

  • Крок 2

    Яйця вибиваємо в миску, додаємо сіль і з допомогою віночка або блендера збиваємо. Потім повільно додаємо борошно і збиваємо, поки не утвориться однорідна в'язка суміш. Потім потрібно влити молоко і добре перемішати.

  • Крок 3

    Розігріваємо Сковороду на середньому вогні, змащуємо її рослинним маслом і смажимо млинці так, як ми звикли. Вони повинні просмажиться з обох боків до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Тепер потрібно готувати начинку. Цибуля миємо під проточною водою і подрібнюємо. Артишоки можуть бути консервовані або заморожені. У мене другий варіант, тому я поставила їх розморожуватися попередньо. Сир натираємо на крупній тертці.

  • Крок 5

    Далі на середньому вогні розігріваємо сковороду для тушкування овочів. Кладемо туди шматок вершкового масла, артишоки і порей. Вони повинні тушкуватися близько 15 хвилин, щоб знайти м'якість. Не забудьте періодично помішувати.

  • Крок 6

    Потім інгредієнти в сковороді потрібно розім'яти, щоб утворилася однорідна суміш. Поперчіть її і посоліть. Потім всипте борошно, перемішайте і тушкуйте ще хвилинку.

  • Крок 7

    Зніміть сковороду з вогню, влийте вершки, подрібнену петрушку і натертий сир. Перемішайте продукти і залиште остивати.

  • Крок 8

    Вибиваємо в сковороду яєчні жовтки, перемішуємо. Білкам теж знайдемо застосування. Їх потрібно збити в невеликій мисці до повітряної пінки. Коли білки знайдуть потрібну нам консистенцію, додайте їх в начинку.

  • Крок 9

    Духовку треба розігріти до 180 градусів. Кожен млинець складаємо два рази, щоб утворилося 4 клітинки. В одну з комірок кладемо начинку. Таким чином нафаршируются всі млинці. Деко для запікання застеляємо пергаментом і кладемо на нього наші млинці з начинкою. Пекти в духовці страву треба 15 хвилин.

  • Крок 10

    Подавати до столу гарячими та з подрібненою петрушкою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: