Загрузка...

Фаршировані млинці

Посмажити млинці зовсім нескладно, а ось приготувати їх якось незвично - зовсім інша справа. Фаршировані млинці артишоками і виглядають дуже апетитно, і на смак просто пальчики оближеш. Хотілося приготувати фаршировані млинці, але так, щоб вони були дещо незвичними. За день до цього придбала в магазині артишоки і ось вирішила застосувати їх у своїй задумці. Повинна сказати, що результат перевершив всі мої очікування. Фаршировані млинці вийшли чудовими. Гості, які прийшли раптово, були в приємному подиві від моєї страви. Всім раджу спробувати фаршировані млинці артишоками - поєднання класики з екзотикою вдалося на славу.
Фаршировані млинці
-3
0
28 жов
Інгредієнти:
  • 2 яйця
  • 150 г борошна
  • 350 г молока
  • Щіпка солі
  • Для начинки:
  • 500 г артишоків
  • 1 цибулина-порей
  • 100 г сиру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершків
  • 50 г вершкового масла
  • Петрушка
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готуємо всі інгредієнти.

  • Крок 2

    Яйця вибиваємо в миску, додаємо сіль і з допомогою віночка або блендера збиваємо. Потім повільно додаємо борошно і збиваємо, поки не утвориться однорідна в'язка суміш. Потім потрібно влити молоко і добре перемішати.

  • Крок 3

    Розігріваємо Сковороду на середньому вогні, змащуємо її рослинним маслом і смажимо млинці так, як ми звикли. Вони повинні просмажиться з обох боків до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Тепер потрібно готувати начинку. Цибуля миємо під проточною водою і подрібнюємо. Артишоки можуть бути консервовані або заморожені. У мене другий варіант, тому я поставила їх розморожуватися попередньо. Сир натираємо на крупній тертці.

  • Крок 5

    Далі на середньому вогні розігріваємо сковороду для тушкування овочів. Кладемо туди шматок вершкового масла, артишоки і порей. Вони повинні тушкуватися близько 15 хвилин, щоб знайти м'якість. Не забудьте періодично помішувати.

  • Крок 6

    Потім інгредієнти в сковороді потрібно розім'яти, щоб утворилася однорідна суміш. Поперчіть її і посоліть. Потім всипте борошно, перемішайте і тушкуйте ще хвилинку.

  • Крок 7

    Зніміть сковороду з вогню, влийте вершки, подрібнену петрушку і натертий сир. Перемішайте продукти і залиште остивати.

  • Крок 8

    Вибиваємо в сковороду яєчні жовтки, перемішуємо. Білкам теж знайдемо застосування. Їх потрібно збити в невеликій мисці до повітряної пінки. Коли білки знайдуть потрібну нам консистенцію, додайте їх в начинку.

  • Крок 9

    Духовку треба розігріти до 180 градусів. Кожен млинець складаємо два рази, щоб утворилося 4 клітинки. В одну з комірок кладемо начинку. Таким чином нафаршируются всі млинці. Деко для запікання застеляємо пергаментом і кладемо на нього наші млинці з начинкою. Пекти в духовці страву треба 15 хвилин.

  • Крок 10

    Подавати до столу гарячими та з подрібненою петрушкою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: