Загрузка...

Млинцевий торт

Млинцевий торт


Млинцевий торт відрізняється від звичайного торта тим, що його випікають на сковорідці. Такий легкий тортик можна готувати часто, дивіться рецепт з фото.
Млинцевий торт готувати дуже просто, перемазывать його можна сметанним кремом, згущеним молоком шоколадом, навіть варенням. Рекомендую готувати смачний рецепт, млинцевий торт не тільки на масляний, а набагато частіше. Пропоную рецепт з фотографіями млинцевий торт.
Млинцевий торт
+6
1
19 вер
Інгредієнти:
  • Борошно - 100 грам
  • Розпушувач - 1ч. ложка
  • Какао - 2 ст. ложки
  • Цукор - 0,5 склянки
  • Сіль - щіпка
  • Соняшникова олія - 50 грам
  • Ванілін - 1 пакетик
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершки - 250 мл
  • Пудра цукрова - 70 мл
  • Шоколад - 100 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У глибокій мисці змішати цукор, сіль, какао, борошно з розпушувачем.

  • Крок 2

    В іншій ємності змішати молоко, ванілін і соняшникова олія, влити рідку суміш в суху і ретельно розмішати.

  • Крок 3

    Млинцеву сковороду розігріти і виливати ополоником млинці, вони не повинні бути високими і товстими.

  • Крок 4

    Обсмажити з іншого боку і покласти остигати.

  • Крок 5

    Приготувати крем, вершки змішати з пудрою і збити. Намазувати кожен млинець.

  • Крок 6

    Скласти млинці в стопку, зверху прикрасити консервованими ягодами.

  • Крок 7

    Розтопити шоколад і полити зверху млинцевий тортик. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Валерія
6 жовтня 2014 00:04
- 0 +
Чи достатньо коржі поглинули крем? Адже, я знаю, що для млинцевого торта коржі мають бути дуже тонкими
Меню повара


Перейти до меню повара: