Загрузка...

Млинці на кефірі

Млинці на кефірі - відмінне блюдо на сніданок, друге обіду і навіть вечерю. Рецепт дуже простий і навіть той, хто рідко буває на кухні, впоратися з ним. Як же прожити тиждень або два не приготувати млинці на кефірі? Це неможливо. Слов'янська кухня не може обійтися без цієї страви. Млинці на кефірі - традиційна їжа нашого регіону. Інгредієнти до млинців є в кожному будинку, а на приготування такої їжі потрібно максимум 1 годину. Урізноманітнити млинці на кефірі можна за допомогою будь-якої начинки. Вони мають відмінний смак зі сметаною, джемом і навіть м'ясним фаршем. Так що дивіться запропонований рецепт і приступайте до приготування такого улюбленого всіма страви.
Млинці на кефірі
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • 1 літр кефіру
  • 4 ст. л. цукру
  • 2 яйця
  • 3-4 ст. борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. соди
  • 1 ст. л. соняшникової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1 склянка борошна змішайте з содою.

  • Крок 2

    У невеликій мисці з'єднуємо яйця, сіль і цукор. Всі продукти змішуємо, щоб цукор розчинився.

  • Крок 3

    У миску додайте до яєць 1 стакан муки, перемішаної з содою. Змішайте. Влийте 1 стакан кефіру і соняшникову олію, гарненько перемішайте. Постійно збиваючи вінчиком, повільно вливаємо кефір і додаємо борошно. Тісто буде рідким.

  • Крок 4

    Ставимо сковороду на плиту і розжарюємо. Вливаємо туди трошки олії. З допомогою ополоника вливаємо тісто на сковороду і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

  • Крок 5

    Млинець випікаємо близько хвилини на середньому вогні і перевертаємо на інший бік. Колір млинчика повинен бути золотистим.

  • Крок 6

    Готовий млинець кладемо на тарілку і так повторюємо з кожним до тих пір, поки у вас не закінчиться тісто.

  • Крок 7

    Ось і всі приготування. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: