Шоколадні млинці

Шоколадні млинці


Коли була масниця, я смажила млинці кожен день на протязі цілого тижня. Причому, весь час придумуючи різні варіанти їх приготування. Ось саме тоді я і приготувала шоколадні млинці. Рецепт шоколадних млинців у мене вийшов випадково. Коли-то я зробила тісто для млинців. Поруч на плиті стояла каструля з молоком, в якій я планувала варити какао. Відкриваю пачку какао, а вона у мене випадково розсипалася в млинцеве тісто. Я спочатку засмутилася, що тісто перевела і доведеться його викинути. А чоловік сказав, щоб я вмешала какао і зробила шоколадні млинці. З тих пір в родині з'явився новий рецепт.
Шоколадні млинці
+9
0
07 травня
Інгредієнти:
  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки теплого молока
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 3 ст.л. цукру
  • один пакетик ваніліну
  • щіпка солі
  • 2 ст.л. какао
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    В глибоку посуд покладіть: борошно, яйце, рослинне масло, сіль, цукор і ваніль.

  • Крок 2

    Молоко трохи підігрійте і влийте до всіх інгредієнтів. Потім тісто добре вимішайте.

  • Крок 3

    Додайте какао-порошок і знову все добре перемішайте. Якщо використовувати молоко холодним, то какао буде погано втручатися, і можуть залишатися його дрібні грудочки.

  • Крок 4

    Тісто має бути густоти сметани, воно не повинно бути занадто рідким. Тоді воно буде красиво розтікатися по сковороді.

  • Крок 5

    На цьому етапі можна в тісто додати чорний шоколад, натертий на дрібній тертці. Я так раніше робила і було дуже смачно. Сьогодні я приготувала млинці спонтанно, тому не встигла купити плитку шоколаду.

  • Крок 6

    Сковороду змажте маслом і поставити на великий вогонь. Щоб уникнути першого млинця грудкою, налийте на сковороду невелику порцію тіста. Дайте йому ввібрати в себе надлишки жиру, покрутіть його по сковороді, а потім викиньте.

  • Крок 7

    Потім смажте млинці близько 1,5 хвилин на кожній стороні. Якщо будуть виникати проблеми з перевертанням, перевертайте їх дерев'яною лопаткою. Коли млинці будуть готові, можете подавати. Вони повинні вийти з ніжно-шоколадним смаком.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: