Загрузка...

Бананові млинці

Бананові млинці


У нашій родині млинці по неділях - це святе. На молоці, на воду, на кефірі - варіантів чимало. Сьогодні я хочу пригостити вас банановими млинцями, неймовірно ніжними і ароматними. Бананові млинці виходять пышненькими і схожі на панкейкі.
Бананові млинці
+3
0
07 травня
Інгредієнти:
  • 2 банана середніх розмірів
  • 1 ¼ склянки води
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. цукру
  • 60 г вершкового масла
  • 4 ст.л. борошна
  • щіпка солі
  • 1 ч.л. пекарського порошку
  • кориця - за смаком
  • 1 ч.л. олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Банани розминаємо виделкою в пюре.

  • Крок 2

    Вливаємо півсклянки води і заглибним блендером збиваємо до однорідної маси.

  • Крок 3

    Додаємо решту воду, яйця, цукор, сіль і корицю. Вершкове масло розтоплюємо (зручно зробити це в мікрохвильовці) і вливаємо в тісто.

  • Крок 4

    Збиваємо ще раз блендером до однорідності, поступово додаючи в тісто борошно і пекарський порошок. Тісто має вийти не дуже рідким, як на оладки.

  • Крок 5

    Змащуємо олією сковорідку - робити це потрібно тільки перед першим млинцем.

  • Крок 6

    Розігріваємо сковорідку на вогні трохи більше середнього. Наливаємо тісто ополоником (у мене йде десь третина ополоника на 1 млинець). Можна випікати великі млинці на всю площу сковорідки, але раз у нас млинці не тонкі, а пишні, мені більше по душі зробити їх невеликими, діаметром около10 см, як панкейкі.

  • Крок 7

    Отже, підсмажуємо наш млинець з одного боку. Перевертаємо лопаткою і підрум'янюємо його з іншого боку. Думаю, ви звернули увагу, який незрівнянний аромат бананів стоїть на кухні?

  • Крок 8

    Бананові млинці виходять дуже ніжними та смачними, особливо поки ще теплі. Подавати можна зі сметаною, варенням, згущеним молоком, але не менш смачно їх їсти просто так. Тепер залишається заварити чай і покликати всю сім'ю до столу. Приємного сніданку!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: