Загрузка...

Рецепт панкейкі

Рецепт панкейкі


Панкейками називають товсті млинці. Блюдо вважається для нас новим, але в той же час досить популярним і простим рецептом приготування млинців на молоці. Цей рецепт панкейкі найбільш розповсюджений у Сполучених Штатах. Вперше про ці млинці заявили мігранти з Шотландії. Готували їх на маленьких сковорідках з закругленими бортами. Відмінність панкейків від оладок те, що їх готують на сухій сковороді. Вони дуже ніжні і схожі на бісквіт. Млинці повинні вийти повітряними, легкими і зовсім нежирними, так як смажать їх тільки на сухій сковороді. Їх перевага в тому, що до сковороді вони зовсім не липнуть, легко знімаються і перевертаються. А якщо замість невеликої частини борошна додати картопляний крохмаль, то американські млинці вийдуть більш ніжними і пишними.
Рецепт панкейкі
+3
0
17 січ
Інгредієнти:
  • Півтори склянки борошна;
  • Дві чайні ложки розпушувача для готування тіста;
  • Дві столові ложки цукрового піску;
  • Одна щіпка солі;
  • 30 г вершкового масла, краще розм\'якшеного;
  • Одне куряче яйце;
  • Півтори склянки молока;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У чашку просіяти пшеничне борошно, додати розпушувач

  • Крок 2

    Вершкове масло окремо збити віночком, додати куряче яйце, сіль, цукор і ще раз добре збити.

  • Крок 3

    Додати в масу молоко і поступово всипати борошно з розпушувачем.

  • Крок 4

    Тісто добре перемішати, грудочок бути не повинно. Консистенція вийде як тісто для оладок

  • Крок 5

    Сковороду необхідно добре прогріти, потім зменшити вогонь до середнього.

  • Крок 6

    Ложкою викладати млинчики і акуратно їх розподілити, потрібно надати їм круглу форму

  • Крок 7

    Смажити до тих пір, поки тісто не почне пузиритися, приблизно півтори хвилини, після того акуратно перевернути і смажити стільки ж.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: