Загрузка...

Оладки на сметані з ківі

Оладки на сметані з ківі


У світі існує величезна кількість рецептів оладок. Це настільки просте і смачне блюдо, що, напевно, немає жодного народу в світі, який би не готував його. Сьогодні я хочу поділитися своїм досить незвичним для нашої сім'ї рецептом. Нестандартним рішенням було додати замість молока сметану. Крім цього начинка у вигляді ківі - також не частий гість нашого столу. Пробна порція була з'їдена за вечір, тому я вважаю, що експеримент вдався. Буду періодично балувати своїх домашніх таким ласощами.
Оладки на сметані з ківі
+2
0
29 лис
Інгредієнти:
  • 1 ст. борошна
  • 2 курячих яйця
  • 1 Склянки цукру
  • 400 мл сметани
  • сода
  • оцет
  • 2 ківі
  • рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У глибоку миску висипала борошно.

  • Крок 2

    Слідом додала яйця і перетерла інгредієнти в мисці.

  • Крок 3

    Далі додала цукор. Все перемішала з допомогою звичайної столової ложки.

  • Крок 4

    Останньою була сметана. Моє тісто взяло приблизно 400 мл. Все залежить від муки. Можливо, вам знадобиться трохи менше або більше.

  • Крок 5

    Щоб оладки вийшли повітряними, я погасила соду оцтом. Це можна замінити на розпушувач, кому як більше подобається.

  • Крок 6

    Ківі очистила від шкірки. І нарізала на маленькі кубики.

  • Крок 7

    Додала фрукти в тісто і все перемішала. Обсмажувала оладки на олії, попередньо розігрітому на сковороді з кожного боку приблизно по 2 хвилини, поки не з'явилася золотава скоринка.

  • Крок 8

    Оладки вийшли з-за сметани не настільки повітряними, але зате смак був більш насиченим. Ківі я різала на маленькі кубики, тому під час трапези чітко відчувалася начинка. Якщо фрукт натерти на крупній тертці, то це заощадить час і десерт вийде з яскраво вираженою кислинкою. Подавати краще зі сметаною. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: