Загрузка...

Млинці з м'ясом рецепт з фото

Млинці з м'ясом рецепт з фото


Млинці з м'ясом чудово підійдуть до гарячого міцного бульйону.
Млинці з м
+2
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 3.0 склянки
  • Яйце куряче 2.0 шт
  • Молоко коров\'яче 2.0 склянки
  • Яловичина на кістці 1.0 кг
  • Цибуля ріпчаста 100.0 мл
  • Олія соняшникова 100.0 мл
  • Масло вершкове 50.0 г
  • Цибуля зелена 1.0 пучок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для млинців потрібно борошно, яйця, соняшникова олія, сіль за смаком.

  • Крок 2

    Борошно просіяти, відразу ж додати в неї сіль (чайну ложку з гіркою), вбити два яйця і влити молоко. Замісити рідке тісто для млинців, додати олію. Консистенцію тесту відрегулювати водою. Дати тісту постояти, набрякнути (найкраще заводити тісто ввечері і ставити його в холодильник до ранку). Віночком збити тісто, щоб не було грудок.

  • Крок 3

    На сухій сковорідці насмажити млинців. Смажити з обох сторін, млинчики повинні бути тонкими, мереживними. Кожен підсмажений млинець змащувати вершковим маслом.

  • Крок 4

    Зварити бульйон на шматку яловичини з кісточкою. При варінні бульйону покласти в каструлю ріпчасту цибулю, моркву, стебла петрушки і кропу, лавровий лист. Відварену яловичину прокрутити на м'ясорубці, з'єднати з дрібно порізаною ріпчастою цибулею і злегка обсмажити на сковорідці. Начинити млинці, надавши їм форму кисета, "горловину" якого пов'язати пером зеленої цибулі. Щоб було зручніше пов'язувати "кисет", цибулю розрізати уздовж навпіл. Зайві кінці цибулі обрізати. Подати розігріті на сковорідці млинці до гарячого бульйону. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: