Житній хліб в хлібопічці

Житній хліб в хлібопічці
+1
0
06 вер
Житній хліб в хлібопічці


Пройшли ті часи, коли я купувала готовий хліб. Печу вже більше п'яти років сама. Справа трохи клопітна, але воно того варто. Можна напекти побільше і просто правильно зберігати, він дуже довго не черствіє і вийде дуже смачним. Отже, житній хліб в хлібопічці.

Основні інгредієнти:
• Борошно житнє;
• Борошно пшеничне;
• 2 чайні ложки-сухі дріжджі;
• 2 столові ложки - оцет яблучний;
• 1 чайна ложка - сіль;
• 1 чайна ложка - мед і сухе молоко;
• 1 чайна ложка - какао-порошок і кави;
• 2 столові ложки - рослинна олія (без запаху, можна замінити на вершкове масло).

Процес приготування:
• Кладемо всі продукти в відерце хлібопічки, укладаємо по тій інструкції, як рекомендує інструкція саме до вашої печі. Якщо ви будете брати вершкове масло, то поріжте його маленькими шматочками. Ні в якому разі не растапливайте.
• Ставте на звичайний режим і випікайте до готовності.
• Хліб можна трохи видозмінити за вашим бажанням, додавши побільше цукру, ви зробите його солодким. Мої домашні люблять різні варіації житнього хліба з сухофруктами, само смачно - це з курагою і з насінням соняшника.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: