Загрузка...

Житній хліб в хлібопічці

Житній хліб в хлібопічці
+1
0
06 вер
Житній хліб в хлібопічці


Пройшли ті часи, коли я купувала готовий хліб. Печу вже більше п'яти років сама. Справа трохи клопітна, але воно того варто. Можна напекти побільше і просто правильно зберігати, він дуже довго не черствіє і вийде дуже смачним. Отже, житній хліб в хлібопічці.

Основні інгредієнти:
• Борошно житнє;
• Борошно пшеничне;
• 2 чайні ложки-сухі дріжджі;
• 2 столові ложки - оцет яблучний;
• 1 чайна ложка - сіль;
• 1 чайна ложка - мед і сухе молоко;
• 1 чайна ложка - какао-порошок і кави;
• 2 столові ложки - рослинна олія (без запаху, можна замінити на вершкове масло).

Процес приготування:
• Кладемо всі продукти в відерце хлібопічки, укладаємо по тій інструкції, як рекомендує інструкція саме до вашої печі. Якщо ви будете брати вершкове масло, то поріжте його маленькими шматочками. Ні в якому разі не растапливайте.
• Ставте на звичайний режим і випікайте до готовності.
• Хліб можна трохи видозмінити за вашим бажанням, додавши побільше цукру, ви зробите його солодким. Мої домашні люблять різні варіації житнього хліба з сухофруктами, само смачно - це з курагою і з насінням соняшника.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: