Млинці на кефірі

Млинці на кефірі
+1
0
06 вер
Млинці на кефірі


На масляну млинці на кефірі вважаються традиційним блюдом. Також їх можна подати на сніданок або як десерт на обід і вечерю.

Основні інгредієнти:
• Яйця 2 шт.;
• Сода пів чайної ложки;
• Кефір 3 склянки;
• Рослинне масло 3 ст. ложки;
• Борошно 2 склянки;
• Цукор 1 ст. ложка;
• Сіль (за смаком).

Процес приготування:
• Щоб приготувати тісто, змішуємо цукор з яєчними жовтками і сіллю. Далі додаємо дві склянки кефіру. Масу постійно помішуємо. Після цього засипаємо борошно по частинах. Замішуємо тісто. Збиваємо до тих пір, поки не зникне останній грудочку. Додамо соду і рослинне масло. Без цих інгредієнтів млинці на сковороді будуть підгоряти, прилипати і ламатися, тобто за консистенцією більше підійде для оладок.
• В окремому посуді збиваємо залишився кефір і білки до утворення піни. Потім вливаємо в заздалегідь приготовлену суміш, перемішуємо. Тісто готове.
• Візьмемо велику сковороду і розігріємо в ній масло. Виливаємо по три столових ложки тіста і смажимо на одній стороні три хвилини або менше (за бажанням). На іншу сторону піде всього півхвилини.
• Готові млинці кладемо на велике блюдо. Подавати на стіл гарячими зі сметаною або іншим соусом за бажанням.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: