Загрузка...

Млинці на кефірі

Млинці на кефірі
+1
0
06 вер
Млинці на кефірі


На масляну млинці на кефірі вважаються традиційним блюдом. Також їх можна подати на сніданок або як десерт на обід і вечерю.

Основні інгредієнти:
• Яйця 2 шт.;
• Сода пів чайної ложки;
• Кефір 3 склянки;
• Рослинне масло 3 ст. ложки;
• Борошно 2 склянки;
• Цукор 1 ст. ложка;
• Сіль (за смаком).

Процес приготування:
• Щоб приготувати тісто, змішуємо цукор з яєчними жовтками і сіллю. Далі додаємо дві склянки кефіру. Масу постійно помішуємо. Після цього засипаємо борошно по частинах. Замішуємо тісто. Збиваємо до тих пір, поки не зникне останній грудочку. Додамо соду і рослинне масло. Без цих інгредієнтів млинці на сковороді будуть підгоряти, прилипати і ламатися, тобто за консистенцією більше підійде для оладок.
• В окремому посуді збиваємо залишився кефір і білки до утворення піни. Потім вливаємо в заздалегідь приготовлену суміш, перемішуємо. Тісто готове.
• Візьмемо велику сковороду і розігріємо в ній масло. Виливаємо по три столових ложки тіста і смажимо на одній стороні три хвилини або менше (за бажанням). На іншу сторону піде всього півхвилини.
• Готові млинці кладемо на велике блюдо. Подавати на стіл гарячими зі сметаною або іншим соусом за бажанням.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: