Рецепти з фото і відео

Як приготувати оладки

Як приготувати оладки
0
0
06 вер
Як приготувати оладки


У кожної господині свій погляд на те, як приготувати оладки. Найлегшими і смачними виходять овочеві оладки з вершковим соусом і прянощами.

Основні інгредієнти:
• Горошок 0,5 банки;
• Цибуля 1 шт.;
• Картопля 2 шт.;
• Морква 1 шт.;
• Цукіні 1 шт.;
• Яйця 4 шт.;
• Борошно 4 ст. ложки;
• Коріандр пів чайної ложки;
• Куркума пів чайної ложки;
• Кмин 1 чайна ложка;
• Кайенский перець;
• Імбир 2 ст. ложки;
• Кінза 2 ст. ложки.
Для соусу:
• Йогурт 2 чашки;
• Каррі порошок 2 чайні ложки;
• Цукор 1 чайна ложка;
• Лимонний сік;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Почистимо овочі. Натремо на крупній тертці цукіні, картопля, морква і цибуля. Натерті овочі відкинемо на друшляк і дамо стекти зайвої рідини.
• У великій мисці збиваємо яйця і додаємо до них куркуму, коріандр, кмин і борошно. Перемішуємо і додаємо горошок, кінзу і імбир. Овочі віджимаємо і кладемо в миску з борошном. Суміш посолити і поперчити. Добре перемішуємо до однорідної маси.
• Нагріємо велику сковороду з двома столовими ложками олії. Ложкою викладаємо на сковороду тісто. Формуємо оладки. При потребі, розрівнюємо шпателем.
• Обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору. На кожну сторону йде приблизно за п'ять хвилин. У підсумку отримуємо оладки з хрусткою скоринкою. Викладаємо на пергамент і даємо вбратися зайвому маслу.
• Після кожної партії протираємо сковороду паперовими рушниками і додаємо дві столові ложки олії.
• Приготуємо соус каррі і поллємо їм готові оладки. Страву подавати в теплому вигляді.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: