Загрузка...

Як приготувати оладки на кефірі

Як приготувати оладки на кефірі
+2
0
06 вер
Як приготувати оладки на кефірі


Не всі знають, як приготувати оладки на кефірі. Варто спробувати, тому що такі оладки завжди виходять підсмажені і злегка хрусткі це просто смакота! Їх подають з повидлом, варенням, медом , джемом і всім чим завгодно.

Основні інгредієнти:
• Кефір-500 мл;
• Сода пів чайної ложки;
• Яйця 1 шт.;
• Цукор 2 ст. ложки;
• Борошно на-віч.

Процес приготування:
Візьмемо кефір і виллємо його в каструлю, трохи нагріваємо до температури близько 30 градусів. Додамо соду і дамо настоятися 5 хвилин. Після чого ми помітимо, що кефір почав пінитися. Це добре чутно, якщо перемішати суміш ложкою.
• Далі додаємо збите яйце і цукор. Борошно слід класти поступово, щоб не перекласти. В результаті повинні отримати консистенцію не зовсім густої сметани. Якщо борошна покласти більше, то оладки будуть сухі та жорсткі. До тесту за бажанням можна додати родзинки, яблука та інші інгредієнти, які роблять оладки більш різноманітними на смак.
• Візьмемо сковороду і наллємо в неї рослинне масло. Добре розігріваємо і починаємо викладати тісто столовою ложкою. Обсмажимо оладки з обох боків до рум'яної скоринки.
• Готові оладки викладаємо на пергамент, щоб позбутися зайвого жиру. Потім перекладаємо в тарілку і подаємо на стіл з варенням, сметаною і т.д.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: