Загрузка...

Млинцеві торти

Млинцеві торти
+1
0
06 вер
Млинцеві торти


Дуже ніжні і апетитні млинцеві торти які можна готувати в якості солодкого десерту і швидкої м'ясної закускою. Надаємо для Вашої уваги кілька дуже смачних рецептів млинцевих тортів.

Закусочний торт з млинців
Все що потрібно нам для приготування закусочного торта з млинців це:

• 500 мл молока
• Чотири курячих яйця
• Один склянку пшеничного борошна
• Одна столова ложка цукру
• Одна куряча грудка
• 250 грам шампіньйонів
• Два свіжих помідора
• 200 грам твердого сиру
• 350 грам сиру
• П'ять зубчиків часнику
• 100 грам майонезу
• Свіжа зелень петрушки або кропу
• Сіль
• Соняшникова олія
• Спеції

І так приступаємо:
• Беремо глибоку миску і просіваємо в неї одну склянку пшеничного борошна. Висипаємо в неї одну столову ложку цукру, а потім розбиваємо туди ж два курячих яйця. Заливаємо все це молоком і ретельно перемішуємо міксером до отримання рідкої однорідної маси. Тепер розігріваємо сковорідку, заливаємо її соняшниковою олією і смажимо на неї тонкі млинчики до повної готовності. В цей час беремо маленьку каструльку, заливаємо водою, ставимо на вогонь і відварюємо в ній курячу грудку. В іншій маленькій каструльці відварюємо два курячих яйця.
• Поки все вариться, беремо печериці, промиваємо їх і нарізаємо пластинками. Беремо іншу сковорідку, заливаємо олією і ставимо на вогонь. Кладемо в сковорідку гриби. Посипаємо їх спеціями і сіллю. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо гриби у власному соку. Тепер готуємо сирну масу для змазування готових млинців. Чистимо зубчики часнику і видавлюємо їх або дрібно рубаємо в миску. Ложем туди ж сир і виливаємо майонез. Старанно розтираємо і перемішуємо до стану густого крему. Потім додаємо в масу за смаком сіль і чорний перець.
• Ще раз все заважаємо. Беремо готову курячу грудку і поділяємо її скибочками. Моєму помідори і зелень кропу або петрушки. Зелень дрібно рубаємо, а помідори нарізаємо кільцями. Тепер приступаємо до складання закусочного торта. Беремо тарілку і кладемо на неї перший млинець, змащуємо його сирною начинкою і ложем на неї рівномірно трошки грибів. Накриваємо їх нових млинцем, знову змащуємо його сирною начинкою, але на цей раз ложем зверху курячу грудку. Натираємо на крупній тертці твердий сир і посипаємо їм курячу грудку.
• Ложем новий млинець і змащуємо його також сиром. Зверху на цей раз ложем свіжі помідори і зелень. Тепер беремо і повторюємо всі верстви також ще раз. Останній млинець змащуємо ретельно і посипаємо твердим сиром. Чистимо курячі яйця, натираємо їх на дрібній тертці і посипаємо ними отриманий торт зверху. Тепер беремо закусочний торт і ставимо його на кілька годин в холодильник. Після цього дістаємо з холодильника і подаємо дуже корисний і смачний млинцевий торт до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: