Млинцеві торти

Млинцеві торти
+1
0
06 вер
Млинцеві торти


Дуже ніжні і апетитні млинцеві торти які можна готувати в якості солодкого десерту і швидкої м'ясної закускою. Надаємо для Вашої уваги кілька дуже смачних рецептів млинцевих тортів.

Закусочний торт з млинців
Все що потрібно нам для приготування закусочного торта з млинців це:

• 500 мл молока
• Чотири курячих яйця
• Один склянку пшеничного борошна
• Одна столова ложка цукру
• Одна куряча грудка
• 250 грам шампіньйонів
• Два свіжих помідора
• 200 грам твердого сиру
• 350 грам сиру
• П'ять зубчиків часнику
• 100 грам майонезу
• Свіжа зелень петрушки або кропу
• Сіль
• Соняшникова олія
• Спеції

І так приступаємо:
• Беремо глибоку миску і просіваємо в неї одну склянку пшеничного борошна. Висипаємо в неї одну столову ложку цукру, а потім розбиваємо туди ж два курячих яйця. Заливаємо все це молоком і ретельно перемішуємо міксером до отримання рідкої однорідної маси. Тепер розігріваємо сковорідку, заливаємо її соняшниковою олією і смажимо на неї тонкі млинчики до повної готовності. В цей час беремо маленьку каструльку, заливаємо водою, ставимо на вогонь і відварюємо в ній курячу грудку. В іншій маленькій каструльці відварюємо два курячих яйця.
• Поки все вариться, беремо печериці, промиваємо їх і нарізаємо пластинками. Беремо іншу сковорідку, заливаємо олією і ставимо на вогонь. Кладемо в сковорідку гриби. Посипаємо їх спеціями і сіллю. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо гриби у власному соку. Тепер готуємо сирну масу для змазування готових млинців. Чистимо зубчики часнику і видавлюємо їх або дрібно рубаємо в миску. Ложем туди ж сир і виливаємо майонез. Старанно розтираємо і перемішуємо до стану густого крему. Потім додаємо в масу за смаком сіль і чорний перець.
• Ще раз все заважаємо. Беремо готову курячу грудку і поділяємо її скибочками. Моєму помідори і зелень кропу або петрушки. Зелень дрібно рубаємо, а помідори нарізаємо кільцями. Тепер приступаємо до складання закусочного торта. Беремо тарілку і кладемо на неї перший млинець, змащуємо його сирною начинкою і ложем на неї рівномірно трошки грибів. Накриваємо їх нових млинцем, знову змащуємо його сирною начинкою, але на цей раз ложем зверху курячу грудку. Натираємо на крупній тертці твердий сир і посипаємо їм курячу грудку.
• Ложем новий млинець і змащуємо його також сиром. Зверху на цей раз ложем свіжі помідори і зелень. Тепер беремо і повторюємо всі верстви також ще раз. Останній млинець змащуємо ретельно і посипаємо твердим сиром. Чистимо курячі яйця, натираємо їх на дрібній тертці і посипаємо ними отриманий торт зверху. Тепер беремо закусочний торт і ставимо його на кілька годин в холодильник. Після цього дістаємо з холодильника і подаємо дуже корисний і смачний млинцевий торт до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: