Загрузка...

Рецепт млинців на молоці

Рецепт млинців на молоці
0
0
06 вер
Рецепт млинців на молоці


Млинці - універсальна страва. Вони завжди головні і на обідньому, і на святковому столі. Їх ніколи не буває багато. Чого тільки вартий один закусочний торт з млинців або торт десерт! Рецепт млинців на молоці дає можливість всім ласувати цими кулінарними шедеврами і не тільки ці. Не менш смачними будуть млинцеві рулети, запіканки, закуски - сюрпризи. Словом млинці на будь-який смак.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування налисників три в одному:
•1 літр молока
• 1,5 склянки борошна
• 4 яйця
• 0,5 склянки цукру
• 3 столових ложки рослинної олії
• 150 г маку
• сіль на кінчику ножа
• 0,5 г кориці
• 0,5 кг кисломолочного сиру
• 0,5 кг свіжої або консервованої вишні

Процес приготування:
• Яйця збиваємо з сіллю і цукром, додаємо рослинне масло.
• Борошно просіваємо в миску і з'єднайте з яєчною масою і ретельно збиваємо тісто, щоб не було грудочок і тісто було однорідним і пишним, даємо тісту трохи відпочити.
• Тим часом готуємо начинку.
• Мак запарюємо окропом на 30 хвилин, потім воду зливаємо, до маку додаємо цукор за смаком і розтираємо в макітрі або двічі пропускаємо через м'ясорубку.
• Сир пропускаємо через м'ясорубку, з'єднайте з цукром за смаком, посипаємо корицею і ретельно перемішуємо.
• Консервовані вишні відкидаємо на сито або друшляк, даємо стекти соку. Можна використовувати свіжі або заморожені вишні, теж буде смачно.
• Маленьким черпаком (половинкою) наливаємо тісто на добре розігріту сковороду і, повертаємо сковороду круговими рухами, розливаємо тісто рівномірним тонким шаром.
• Випікаємо млинці з обох сторін до легко рум'яного кольору.
• Половинку млинців розрізаємо навпіл.
•Цілі млинці змащуємо раніше приготовленої сирною начинкою.
• Половину розрізаних млинчиків змащуємо маковою начинкою.
• На другу половину розрізаних млинчиків викладаємо вишні.
• Звертаємо половинки з маком та вишнями, викладаємо їх на цілі налисники з сиром і всі разом скручуємо.
• Кінчики налисників обрізаємо.
• При подачі до столу налисник нарізаємо порційними шматочками і подаємо окремо до них збиту сметану або вершки, або який - не будь солодкий соус.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: