Рецепт млинців на молоці

Рецепт млинців на молоці
0
0
06 вер
Рецепт млинців на молоці


Млинці - універсальна страва. Вони завжди головні і на обідньому, і на святковому столі. Їх ніколи не буває багато. Чого тільки вартий один закусочний торт з млинців або торт десерт! Рецепт млинців на молоці дає можливість всім ласувати цими кулінарними шедеврами і не тільки ці. Не менш смачними будуть млинцеві рулети, запіканки, закуски - сюрпризи. Словом млинці на будь-який смак.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування налисників три в одному:
•1 літр молока
• 1,5 склянки борошна
• 4 яйця
• 0,5 склянки цукру
• 3 столових ложки рослинної олії
• 150 г маку
• сіль на кінчику ножа
• 0,5 г кориці
• 0,5 кг кисломолочного сиру
• 0,5 кг свіжої або консервованої вишні

Процес приготування:
• Яйця збиваємо з сіллю і цукром, додаємо рослинне масло.
• Борошно просіваємо в миску і з'єднайте з яєчною масою і ретельно збиваємо тісто, щоб не було грудочок і тісто було однорідним і пишним, даємо тісту трохи відпочити.
• Тим часом готуємо начинку.
• Мак запарюємо окропом на 30 хвилин, потім воду зливаємо, до маку додаємо цукор за смаком і розтираємо в макітрі або двічі пропускаємо через м'ясорубку.
• Сир пропускаємо через м'ясорубку, з'єднайте з цукром за смаком, посипаємо корицею і ретельно перемішуємо.
• Консервовані вишні відкидаємо на сито або друшляк, даємо стекти соку. Можна використовувати свіжі або заморожені вишні, теж буде смачно.
• Маленьким черпаком (половинкою) наливаємо тісто на добре розігріту сковороду і, повертаємо сковороду круговими рухами, розливаємо тісто рівномірним тонким шаром.
• Випікаємо млинці з обох сторін до легко рум'яного кольору.
• Половинку млинців розрізаємо навпіл.
•Цілі млинці змащуємо раніше приготовленої сирною начинкою.
• Половину розрізаних млинчиків змащуємо маковою начинкою.
• На другу половину розрізаних млинчиків викладаємо вишні.
• Звертаємо половинки з маком та вишнями, викладаємо їх на цілі налисники з сиром і всі разом скручуємо.
• Кінчики налисників обрізаємо.
• При подачі до столу налисник нарізаємо порційними шматочками і подаємо окремо до них збиту сметану або вершки, або який - не будь солодкий соус.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: