Рецепти з фото і відео

Начинки для млинців

Начинки для млинців
0
0
06 вер
Начинки для млинців


Масляна-це свято, що триває цілий тиждень, так званий свято - обряд з піснями, хороводами, іграми і танцями, а самий головний обряд спалення опудала зими. Також масляна є своєрідною підготовкою до Великого посту. Дітям розповідають, що завдяки іграм і веселощів люди заманюють весну, а млинцями заманюють сонце, просять хорошого врожаю.
Ось начинки для млинців існують у величезній кількості. Краще всього готувати начинки для млинців окремо, так як їх можна змішувати один з одним або просто спробувати відразу декілька. Для початку спечіть всі млинці, потім накрийте його рушником і залиште на деякий час. За цей час поки відмийте посуд і плиту, поки млинцеве тісто не засохло. Потім з чистою совістю можна переходити до приготування начинок. Млинці з начинкою можна подавати кількома способами: загорнутими або, наприклад, млинці окремо від начинок. Начинки для млинців дуже різні: солодкі і не дуже, а саме сьогодні розповім про начинках, які відмінно поєднуються з чаєм - солодкі начинки, вони точно порадують ваших улюблених. До речі, не солодкі начинки теж підійдуть до чаю і нагодують всіх ваших гостей.
На готові млинці можна налити мед, джем, повидло або варення, а ще можна згущене молоко або згущені вершки. Поставити на стіл можна масло або сметану, збиті вершки, або сир, змішаний зі сметаною і родзинками.

Рецепт приготування начинки для млинців з судака:
• Судак (смажений або копчений)
• Лимонний сік
• Борошно
• Рибна приправа

Спосіб приготування:
1. Рибу почистити, помити і очистити від кісток, але можна купити готове філе
2. Судака нарізати середніми шматочками
3. Збризнути шматочки лимонним соком і залишити полежати деякий час
4. Потім обваляти шматочки в борошні і рибної приправі
5. Підсмажені шматочки можна подавати як в гарячому вигляді, так і в холодному
6. До начинками із судака дуже добре подавати шматочки лимона, їх дуже смачно загортати в млинці разом з рибкою.
Основне призначення таких млинців нагодує всіх гостей до такого стану, як вони почнуть усвідомлено вибирати начинки, а не просто уплітати млинці, спираючись на голод. Ідеальний напій до таких млинців - солодкий чай з лимоном або з м'ятою. Після приготування млинців і начинки для млинців необхідно красиво накрити на стіл. У центрі столу ставимо страву з млинцями, і навколо розставляємо тарілочки з начинками.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: