Загрузка...

Оладки

Оладки
0
0
06 вер
Оладки


З середини 16 століття оладки зустрічаються у побуті, але аж до 1938 року у них не було постійного назви. Їх називали і алади, і оладки. Так називали,невеликі товстенькі млинці, які готували з кислого тесту, які обсмажували на олії. Оладки готуються дуже швидко, і саме це є їхнім особливим ознакою і відмінністю від млинців і пампушок, які обсмажуються значно довше. Оладки добре сприймають сметану, варення або мед, після обсмажування їх товщина не більше шести міліметрів. А за смаком вони повинні бути ніжними і трохи щільніше млинців. У цьому під оладками розуміють такі вироби з пшеничного, горохової, гречаної або картопляного борошна, замішані на молоці або воді з додаванням дріжджів. Тісто отримують рідким, але густіше млинцевого тесту. Іноді тісто присмачують яйцями або маслом.

Щоб приготувати зелені оладки з шпинату і брокколі вам знадобиться:
• 200 грам шпинату
• 100 мілілітрів молока
• Одне яйце
• 100 грам пшеничного борошна
• 200 грам брокколі
• Пів чайної ложки морської солі
• 5 грам розпушувача
• 40 мл рослинного масла
Такі зелені оладки відносяться до овочевих оладок, які володіють незвичайним смаком і вони набагато корисніше звичайних оладок.

Для першого етапу потрібні такі інгредієнти:
• Шпинат і брокколі
Овочі опустити в киплячу воду і варити пару хвилин до м'якості, якщо овочі заморожені, то розморожувати їх не потрібно, а просто відразу опустіть в окріп.
• Другий етап:
Овочі подрібніть в блендері і додайте молоко
• Третій етап:
Тепер додаємо сіль і одне яйце, борошно, розпушувач і добре розмішати. Повинно вийти густе тісто.
Четвертий етап:
• На гарячу сковороду налити рослинне масло і викладаємо овочеве тісто, виходить одна столова ложка на один оладок. Підрум'янюємо з двох сторін і смачні оладки готові!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: