Оладки

Оладки
0
0
06 вер
Оладки


З середини 16 століття оладки зустрічаються у побуті, але аж до 1938 року у них не було постійного назви. Їх називали і алади, і оладки. Так називали,невеликі товстенькі млинці, які готували з кислого тесту, які обсмажували на олії. Оладки готуються дуже швидко, і саме це є їхнім особливим ознакою і відмінністю від млинців і пампушок, які обсмажуються значно довше. Оладки добре сприймають сметану, варення або мед, після обсмажування їх товщина не більше шести міліметрів. А за смаком вони повинні бути ніжними і трохи щільніше млинців. У цьому під оладками розуміють такі вироби з пшеничного, горохової, гречаної або картопляного борошна, замішані на молоці або воді з додаванням дріжджів. Тісто отримують рідким, але густіше млинцевого тесту. Іноді тісто присмачують яйцями або маслом.

Щоб приготувати зелені оладки з шпинату і брокколі вам знадобиться:
• 200 грам шпинату
• 100 мілілітрів молока
• Одне яйце
• 100 грам пшеничного борошна
• 200 грам брокколі
• Пів чайної ложки морської солі
• 5 грам розпушувача
• 40 мл рослинного масла
Такі зелені оладки відносяться до овочевих оладок, які володіють незвичайним смаком і вони набагато корисніше звичайних оладок.

Для першого етапу потрібні такі інгредієнти:
• Шпинат і брокколі
Овочі опустити в киплячу воду і варити пару хвилин до м'якості, якщо овочі заморожені, то розморожувати їх не потрібно, а просто відразу опустіть в окріп.
• Другий етап:
Овочі подрібніть в блендері і додайте молоко
• Третій етап:
Тепер додаємо сіль і одне яйце, борошно, розпушувач і добре розмішати. Повинно вийти густе тісто.
Четвертий етап:
• На гарячу сковороду налити рослинне масло і викладаємо овочеве тісто, виходить одна столова ложка на один оладок. Підрум'янюємо з двох сторін і смачні оладки готові!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: