Загрузка...

Рецепт тонкі млинці

Рецепт тонкі млинці
+1
0
03 вер
Рецепт тонкі млинці


Історія знаменитих млинців обчислюється століттями, і зараз ми розповімо вам історію виникнення млинців і їх рецепт тонкі млинчики, за цим рецептом підійдуть столу, як відмінне друге блюдо.
Деякі люди вважають, що народу показав це блюдо біблійний цар Давид, який у дні різноманітних святкувань нагороджував усіх «млинцем сковородным». З тих пір народна любов до млинців стала такою величезною, що вони тепер відомі на весь світ.
До наших часів дійшло безліч рецептів млинців. Наприклад, французи і німці любили робити млинці, загортаючи в них м'ясо або іншу начинку.
Англійці експериментували з тестом для млинців і додавали в нього ель. Мексиканський рецепт млинців - тортильянс, був з м'ясною або квасолевої начинкою з томатним соусом. А американці люблять товсті оладки з беконом або кленовим сиропом.
Історикам відомо, що у всі часи в більшості країн Європи млинці були не тільки кулінарним ласощами, але і засобом забави. Наприклад, в середньовіччі у Грішний вівторок влаштовувалися цікаві поєдинки, де спортсмени-бігуни повинні були добігти до фінішу, підкидаючи на сковороді млинці. Упустив блін, вважався переможеним і вибував з гонки. У наші дні ця традиція досі підтримується.
І навіть зараз в Англії влаштовуються поєдинки за підкидання млинців на сковорідці стоячи, тримаючи сковороду на витягнутій руці.
Але ні в одній країні світу не ставилися до млинців з таким благоговеньем, як на Русі. Там зробили млинці символом відомого і улюбленого свята Масляна. І вважається, що чим більше з'їсти в цей день млинців, тим більше грошовим і успішним буде майбутній рік.

Інгредієнти для рецепта:
• Пшоняна крупа - 1 склянка,
• Дріжджі - 20 гр.,
• Яйця - 4 шт.,
• Манна крупа - 1 склянка,
• Сода,
• Сіль - на кінчику ножа,
• Борошно - 200 гр.,
• Окріп - 1 стакан,

Спосіб приготування:
• Спочатку промиємо склянку пшоняної крупи і відваримо з неї рідку кашу. Сіль додавати не потрібно.
• Остудимо кашу і перельем в каструлю. Додамо дріжджі, розвівши їх у теплій воді.
• Додамо манну крупу, сіль, соду, яйця і борошно.
• Все добре перемішуємо і залишаємо на всю ніч у теплому місці.
• Після того, коли тісто підніметься, додати в нього склянку окропу і розмішуємо. Залишаємо на 30 хвилин.
• Випікаємо млинці на сухій сковороді, закривши кришкою і на повільному вогні.
• Перед подачею на стіл змастіть їх маслом.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: