Рецепт тонкі млинці

Рецепт тонкі млинці
+1
0
03 вер
Рецепт тонкі млинці


Історія знаменитих млинців обчислюється століттями, і зараз ми розповімо вам історію виникнення млинців і їх рецепт тонкі млинчики, за цим рецептом підійдуть столу, як відмінне друге блюдо.
Деякі люди вважають, що народу показав це блюдо біблійний цар Давид, який у дні різноманітних святкувань нагороджував усіх «млинцем сковородным». З тих пір народна любов до млинців стала такою величезною, що вони тепер відомі на весь світ.
До наших часів дійшло безліч рецептів млинців. Наприклад, французи і німці любили робити млинці, загортаючи в них м'ясо або іншу начинку.
Англійці експериментували з тестом для млинців і додавали в нього ель. Мексиканський рецепт млинців - тортильянс, був з м'ясною або квасолевої начинкою з томатним соусом. А американці люблять товсті оладки з беконом або кленовим сиропом.
Історикам відомо, що у всі часи в більшості країн Європи млинці були не тільки кулінарним ласощами, але і засобом забави. Наприклад, в середньовіччі у Грішний вівторок влаштовувалися цікаві поєдинки, де спортсмени-бігуни повинні були добігти до фінішу, підкидаючи на сковороді млинці. Упустив блін, вважався переможеним і вибував з гонки. У наші дні ця традиція досі підтримується.
І навіть зараз в Англії влаштовуються поєдинки за підкидання млинців на сковорідці стоячи, тримаючи сковороду на витягнутій руці.
Але ні в одній країні світу не ставилися до млинців з таким благоговеньем, як на Русі. Там зробили млинці символом відомого і улюбленого свята Масляна. І вважається, що чим більше з'їсти в цей день млинців, тим більше грошовим і успішним буде майбутній рік.

Інгредієнти для рецепта:
• Пшоняна крупа - 1 склянка,
• Дріжджі - 20 гр.,
• Яйця - 4 шт.,
• Манна крупа - 1 склянка,
• Сода,
• Сіль - на кінчику ножа,
• Борошно - 200 гр.,
• Окріп - 1 стакан,

Спосіб приготування:
• Спочатку промиємо склянку пшоняної крупи і відваримо з неї рідку кашу. Сіль додавати не потрібно.
• Остудимо кашу і перельем в каструлю. Додамо дріжджі, розвівши їх у теплій воді.
• Додамо манну крупу, сіль, соду, яйця і борошно.
• Все добре перемішуємо і залишаємо на всю ніч у теплому місці.
• Після того, коли тісто підніметься, додати в нього склянку окропу і розмішуємо. Залишаємо на 30 хвилин.
• Випікаємо млинці на сухій сковороді, закривши кришкою і на повільному вогні.
• Перед подачею на стіл змастіть їх маслом.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: