Пишні оладки на кефірі

Пишні оладки на кефірі
+1
0
03 вер
Пишні оладки на кефірі


Оладки - одне з улюблених страв нашого дитинства. Хто не любить їх за пишність і ніжність, за те, що їх можна є з чим завгодно - сметаною, варенням, згущеним молоком і шоколадом. Пишні вони виходять з-за кефіру, який додають у тісто і зовсім не поступаються оладок на дріжджах. На приготування оладок на кефірі йде небагато часу, так як ми не чекаємо, коли тісто підійде, відразу замішуємо тісто і выпекаем.Попробуйте приготувати пишні оладки на кефірі і вони обов'язково будуть радувати своїм смаком вас і ваших родных.В вихідні дні ви зможете приготувати їх на сніданок своєї сім'ї, адже оладки і млинці є хорошою выпечкой.Конечно ж, у всіх господинь свій рецепт приготування пишних оладок на кефірі, для рідних, є складні й прості рецепти, але ми пропонуємо вам рецепт пишних оладок на кефірі, які пекли в нашому дитинстві наші мами і бабусі, давайте спробуємо повернутися в світ нашого дитинства і знову відчути смак і аромат, який нам доріг до цих пор.Давайте піч рецепт пишні оладки на кефірі прямо зараз і нехай діти вам допоможуть у цьому, продукти, що входять до складу оладок натуральні - тому і результат буде смачним.

Інгредієнти для приготування оладок на кефірі:
• 1 склянка кефіру;
• Молоко пів склянки;
• Куряче яйце 1 штука:
• Півтори склянки борошна;
• 3 столові ложки цукру;
• Пів чайної ложки солі;
• Пів чайної ложки соди;
• Трохи рослинного масла для смаження;
• Вершкове масло для промазування оладок.

Процес готування пишних оладок на кефірі:
• Молоко додати в кефір і трохи нагріти.
• Змішати курячі яйця, цукор і сіль, потім додати молоко з кефіром, розмішати вінчиком до пишного стану.
• Після додати просіяне борошно частинами в 2-3 прийоми для кращого змішування.
• Стежити за тим, щоб не було грудочок за допомогою віночка.
• Суміш повинна бути щільною і не капати з ложки.
• Додати соду в самому кінці змішування не перестаючи працювати віночком.
• Сковородочку ретельно розігрійте, додайте олії і виливайте ложкою на сковороду невеликими порціями, обсмажуючи з обох боків до красивого коричневого кольору.
• Вогонь на плиті не повинен бути дуже великим, щоб оладки просмажаться з обох сторін, можна взяти ще лопатку для того, щоб зручніше було перевернути оладок.
• Після того, як у вас буде готовий один оладок покладіть його на велике блюдо, змастіть маслом і далі викладайте новий.
• Так оладок за оладушком ви напечете ціле блюдо.
• Оладки на кефірі готові. Можете подати до них улюблені солодощі ваших дітей і сметану для чоловіка. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: