Загрузка...

Пишні оладки на кефірі

Пишні оладки на кефірі
+1
0
03 вер
Пишні оладки на кефірі


Оладки - одне з улюблених страв нашого дитинства. Хто не любить їх за пишність і ніжність, за те, що їх можна є з чим завгодно - сметаною, варенням, згущеним молоком і шоколадом. Пишні вони виходять з-за кефіру, який додають у тісто і зовсім не поступаються оладок на дріжджах. На приготування оладок на кефірі йде небагато часу, так як ми не чекаємо, коли тісто підійде, відразу замішуємо тісто і выпекаем.Попробуйте приготувати пишні оладки на кефірі і вони обов'язково будуть радувати своїм смаком вас і ваших родных.В вихідні дні ви зможете приготувати їх на сніданок своєї сім'ї, адже оладки і млинці є хорошою выпечкой.Конечно ж, у всіх господинь свій рецепт приготування пишних оладок на кефірі, для рідних, є складні й прості рецепти, але ми пропонуємо вам рецепт пишних оладок на кефірі, які пекли в нашому дитинстві наші мами і бабусі, давайте спробуємо повернутися в світ нашого дитинства і знову відчути смак і аромат, який нам доріг до цих пор.Давайте піч рецепт пишні оладки на кефірі прямо зараз і нехай діти вам допоможуть у цьому, продукти, що входять до складу оладок натуральні - тому і результат буде смачним.

Інгредієнти для приготування оладок на кефірі:
• 1 склянка кефіру;
• Молоко пів склянки;
• Куряче яйце 1 штука:
• Півтори склянки борошна;
• 3 столові ложки цукру;
• Пів чайної ложки солі;
• Пів чайної ложки соди;
• Трохи рослинного масла для смаження;
• Вершкове масло для промазування оладок.

Процес готування пишних оладок на кефірі:
• Молоко додати в кефір і трохи нагріти.
• Змішати курячі яйця, цукор і сіль, потім додати молоко з кефіром, розмішати вінчиком до пишного стану.
• Після додати просіяне борошно частинами в 2-3 прийоми для кращого змішування.
• Стежити за тим, щоб не було грудочок за допомогою віночка.
• Суміш повинна бути щільною і не капати з ложки.
• Додати соду в самому кінці змішування не перестаючи працювати віночком.
• Сковородочку ретельно розігрійте, додайте олії і виливайте ложкою на сковороду невеликими порціями, обсмажуючи з обох боків до красивого коричневого кольору.
• Вогонь на плиті не повинен бути дуже великим, щоб оладки просмажаться з обох сторін, можна взяти ще лопатку для того, щоб зручніше було перевернути оладок.
• Після того, як у вас буде готовий один оладок покладіть його на велике блюдо, змастіть маслом і далі викладайте новий.
• Так оладок за оладушком ви напечете ціле блюдо.
• Оладки на кефірі готові. Можете подати до них улюблені солодощі ваших дітей і сметану для чоловіка. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: