Загрузка...

Рецепт, млинців

Рецепт, млинців
0
0
03 вер
Рецепт, млинців


Споконвічно російською стравою спокійно можна назвати млинці, готували їх там ще багато століть тому. Виникли млинці ще за часів язичництва. Перший рецепт млинців придумав ще цар Давид. Щоб приготувати ці смачні кругляш, які за формою нагадують сонечко, існує дуже багато різних рецептів. Багато вчених, що вивчали історію млинців, вважають, що слово " млинець " походить від слова «млин», яке означає «молоти», так назвали будь-страва з борошна. Спочатку млинці готували тільки на Масницю. Це було єдине блюдо, яке рекомендували, є руками, так як їх не можна було розрізати або чимось проколювати, адже млинці за зовнішнім виглядом нагадував святе сонце. Якщо це правило не дотримувалося, то вважалося, що людина притягував в будинок неприємності. У цьому світі млинці вважаються відмінною закускою до чаю. Рецептів млинців тисячі і всі вони відрізняються один від одного. Рецепт млинців, які пропонують безліч сайтів, настільки різноманітні, що ви можете дивувати близьких і друзів кожен день. Сьогодні я пропоную рецепт класичних млинців, які можна їсти з сиром, м'ясом чи іншими начинками.

Тісто необхідно готувати так:
• Три склянки борошна
• П'ять яєць
• Сто грам цукру
• Двісті грам вершкового масла
• Чотири склянки молока

Спосіб приготування:
• Сирі яйця перемішати з сіллю, цукром, вершковим маслом і молоком. Перемішувати необхідно ретельно, поступово додавати борошно і замісити тісто, бажано без грудочок
• Після цього додати молоко, що залишилося
• Розігріти сковороду і додати олію, налити на неї тісто, злегка повертати її, щоб тісто розтеклося по сковороді рівним, а головне тонким шаром.
• Підрум'янити млинці з одного боку, скласти на блюді підсмаженої стороною догори і покласти улюблену начинку. Загорнути кожен млинець і обсмажити з двох сторін.
• Якщо в якості начинки використовується сир, то їх можна подавати до чаю, а от якщо начинка з м'яса, то млинці краще подавати з томатним або сметанним соусом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: