Загрузка...

Рецепт млинці тонкі

Рецепт млинці тонкі
0
0
03 вер
Рецепт млинці тонкі


Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати блін, але як показує практика, спекти правильно блін вимагає величезних зусиль. Адже млинець може вийти занадто дірявою, дуже товстим, він може підгоріти або вийти грудкою. Щоб уникнути таких помилок, необхідно враховувати кілька правил, правильно підбирати інгредієнти і взяти гарну сковороду. Сьогодні хочу представити, рецепт млинці виходять тонкі, делікатні. Ще в дитинстві бабуся вчила готувати млинці, але коли пробувала пекти сама, обов'язково підгоряли, або при спробі їх перевернути обпікала собі всі пальці. Але пізніше перепробувавши безліч рецептів, знайшла один рецепт млинці тонкі, які в результаті виходять, зовсім не рвуться і перевертаються дуже легко. А з готовими млинцями можна фантазувати безмежно. Можна зробити млинці з начинкою, можна зробити торт з готових млинчиків і багато інших смаколиків.

Традиційний рецепт млинці тонкі, які я печу виглядає так:
• Шість яєць
• Сіль на кінчику ножа
• Чайна ложка цукру
• Один літр молока
• Півтори склянки борошна
• Кілька столових ложок розтопленого вершкового масла, бажано гарячого
• Одна столова ложка рослинної олії

Спосіб приготування:
• Курячі яйця змішайте з сіллю і цукровим піском. Головне в цьому тесті не помилитися з кількістю яєць, інакше тісто буде занадто дірявим, або, надто гумовим. Оптимальна кількість яєць п'ять або шість. Не відокремлюйте жовтки від білків, збийте яйця повністю, так тісто вийде однорідної консистенції
• Додати в тісто молоко, але воно має бути кімнатної температури, інакше, борошно просто не розчиниться
• Всипати борошно, постійно заважаючи тісто
• Повинна вийти однорідна маса
• Влити розтоплене вершкове масло і ложку рослинної олії. З - за цього млинці будуть ніжними, легкими.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: