Рецепт млинці

Рецепт млинці
+1
0
03 вер
Рецепт млинці


Дуже, дуже давно готують на Русі млинці, їх називають спочатку російською блюдом.Мы знаємо велику кількість оригінальних і незвичайних рецептів приготування млинців з тіста - круглих і румяных. В давнину млинці готувалися тільки по святах, таких як Масляна. Всі чекали з задоволенням це світле свято, щоб покуштувати цих чудових і різноманітних млинців. Перед великоднем, на Масляну всі російські люди починали пекти млинці, ходити один до одного в гості і пригощатися чудовими млинцями. Такий цікавий рецепт млинці готуються дуже швидко. В наш час млинці, як і раніше можна їсти руками, так як вони нагадують за своєю формою сонечко, і вважалося, що його не можна нічим розрізати - це неправильно.Сейчас млинці є хорошим доповненням до чаювання, їх прийнято їсти з начинками і, просто вмочуючи в варення або мед.Каждое ранок ми придумуємо все нові і нові начинки для млинців - це і свіжий сир з цукром, і варене м'ясо, ікра і багато, багато іншого, все залежить від нашого настрою і пристрастей ваших домочадців. Діти, які частенько відмовляються від їжі, із задоволенням їдять млинці з солодким сиром, горіхові млинці, млинці з медом і шоколадним кремом. А який дорослий відмовиться перекусити млинцем з начинкою з м'яса з рисом або икрой.Блины увійшли в наше повсякденне життя як чудова добавка до ранкового чаю або як легкий ужин.Существует дуже велика кількість рецептів млинців і способи їх приготування різні. Напевно, в кожній сім'ї є свої фірмові рецепти приготування млинців, які передаються від мами доньки, від бабусі внучці. Ми теж хочемо поділитися з вами оригінальним рецептом. Це рецепт млинці горіхові, які готуються на молоці.

Інгредієнти:
• Пачка сиру;
• Стакан молока;
• Лимон;
• Цукровий пісок-2 ст. ложки;
• Стакан малини;
• Курячі яйця 2 штуки;
• Їдальня ложка крохмалю;
• Пів склянки борошна;
• Горіхи 3-4 столові ложки (перемолоти в блендері);
• Цукровий пісок 3 столові ложки;
• Трохи солі;
• Соняшникова олія.

Спосіб приготування горіхових млинців:
• Ретельно розтерти в емальованому мисці сир і молоко до однорідної маси без грудочок. Натерти на дрібній тертці цедру одного лимона і додати до одержаної маси. Також можна вичавити сік з лимона і додати до маси сирною. Додати цукровий пісок.
• Яйця розділити на білки і жовтки, білки охолодити і збити міксером до стану піни і відставляють.
• Потрібно змішати столову ложку крохмалю, борошно, перемелені в блендері горіхи, 2 жовтки, склянку теплого молока і сіль. Розмішати все і обережно, вмешивает в цю масу збиті білки.
• Добре розігріти сковороду, змащену маслом і невеликою ополоником виливаємо на неї невеликі млинці.
• Випікаємо тонкі рум'яні і млинці, частина яких змащується готовим сирним кремом, потім прикриваємо сирний крем залишилися млинцями і прикрашаємо малиною. • • Пальчики оближеш. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: