Загрузка...

Рецепт млинці

Рецепт млинці
0
0
03 вер
Рецепт млинці


Дуже, дуже давно готують на Русі млинці, їх називають спочатку російською блюдом.Мы знаємо велику кількість оригінальних і незвичайних рецептів приготування млинців з тіста - круглих і румяных. В давнину млинці готувалися тільки по святах, таких як Масляна. Всі чекали з задоволенням це світле свято, щоб покуштувати цих чудових і різноманітних млинців. Перед великоднем, на Масляну всі російські люди починали пекти млинці, ходити один до одного в гості і пригощатися чудовими млинцями. Такий цікавий рецепт млинці готуються дуже швидко. В наш час млинці, як і раніше можна їсти руками, так як вони нагадують за своєю формою сонечко, і вважалося, що його не можна нічим розрізати - це неправильно.Сейчас млинці є хорошим доповненням до чаювання, їх прийнято їсти з начинками і, просто вмочуючи в варення або мед.Каждое ранок ми придумуємо все нові і нові начинки для млинців - це і свіжий сир з цукром, і варене м'ясо, ікра і багато, багато іншого, все залежить від нашого настрою і пристрастей ваших домочадців. Діти, які частенько відмовляються від їжі, із задоволенням їдять млинці з солодким сиром, горіхові млинці, млинці з медом і шоколадним кремом. А який дорослий відмовиться перекусити млинцем з начинкою з м'яса з рисом або икрой.Блины увійшли в наше повсякденне життя як чудова добавка до ранкового чаю або як легкий ужин.Существует дуже велика кількість рецептів млинців і способи їх приготування різні. Напевно, в кожній сім'ї є свої фірмові рецепти приготування млинців, які передаються від мами доньки, від бабусі внучці. Ми теж хочемо поділитися з вами оригінальним рецептом. Це рецепт млинці горіхові, які готуються на молоці.

Інгредієнти:
• Пачка сиру;
• Стакан молока;
• Лимон;
• Цукровий пісок-2 ст. ложки;
• Стакан малини;
• Курячі яйця 2 штуки;
• Їдальня ложка крохмалю;
• Пів склянки борошна;
• Горіхи 3-4 столові ложки (перемолоти в блендері);
• Цукровий пісок 3 столові ложки;
• Трохи солі;
• Соняшникова олія.

Спосіб приготування горіхових млинців:
• Ретельно розтерти в емальованому мисці сир і молоко до однорідної маси без грудочок. Натерти на дрібній тертці цедру одного лимона і додати до одержаної маси. Також можна вичавити сік з лимона і додати до маси сирною. Додати цукровий пісок.
• Яйця розділити на білки і жовтки, білки охолодити і збити міксером до стану піни і відставляють.
• Потрібно змішати столову ложку крохмалю, борошно, перемелені в блендері горіхи, 2 жовтки, склянку теплого молока і сіль. Розмішати все і обережно, вмешивает в цю масу збиті білки.
• Добре розігріти сковороду, змащену маслом і невеликою ополоником виливаємо на неї невеликі млинці.
• Випікаємо тонкі рум'яні і млинці, частина яких змащується готовим сирним кремом, потім прикриваємо сирний крем залишилися млинцями і прикрашаємо малиною. • • Пальчики оближеш. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: