Загрузка...

Рецепт млинці

Рецепт млинці
0
0
03 вер
Рецепт млинці


Кожен раз, думаючи або кажучи про весняних святах, ми насамперед згадуємо масляну. А як же інакше, адже саме в цей день з'являється можливість спробувати величезна кількість млинців і млинчиків. Їх готують різними способами, з допомогою різних інгредієнтів, і звичайно, з різноманітними начинками. А ще існує можливість запозичити рецепт млинці, які вам сподобалися у того, хто їх приготував. Кожна господиня має свій рецепт, за яким вона готує млинці, такі тоненькі, красиві, дивно ніжні і смачні. І навіть начинка для такого ласощі не потрібно. У різних країнах називають такі млинці по - різному: панкейк, доса, инджера. І все - таки дуже складно визначити, звідки беруть свій початок млинці. Одного разу я побачила рецепт млинці, по якому виходили такі красиві, схожі на тоненькі мереживо. Сьогодні поділюся ним з вами.

Для приготування млинців необхідно:
• Один стакан борошна
• Один стакан молока
• Пів склянки води
• Одна чайна ложка цукрового піску або цукрової пудри
• Трохи розпушувача
• Пів чайної ложки дріжджів
• Сьогодні рецепт млинці, які ми будемо готувати, зробимо з начинкою з м'ясної піджарки з овочами.

Для того, щоб зробити піджарку необхідно:
• 500 грам яловичини
• Кілька в'ялених помідор
• Дві цибулини
• Одна морква
• Трохи відвареного рису
• Спеції
• Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
• Готуємо піджарку. У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо м'ясо до середньої готовності, далі до нього кладемо цибулю і смажимо до готовності і до золотистого кольору цибулі
• Окремо обсмажуємо моркву і помідори, додаємо спеції (базилік, трохи куркуми і меленого імбиру), потім цю овочеву піджарку додаємо в м'ясо, солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо
• Готуємо млинці. Налийте в чашку води, додайте дріжджі, цукровий пісок про дайте дріжджам перетворитися в розчин
• Перемішайте до розчинення
• Насипте борошно, додайте молоко, розпушувач, розмішайте і залиште на двадцять хвилин
• Випікайте млинці з одного боку і викладайте на дошку, загорніть в нього приготовану піджарку і обсмажуйте з двох сторін.
• Такі млинці відмінно підійдуть з майонезом або просто зі сметаною.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: