Рецепт млинці

Рецепт млинці
0
0
03 вер
Рецепт млинці


Кожен раз, думаючи або кажучи про весняних святах, ми насамперед згадуємо масляну. А як же інакше, адже саме в цей день з'являється можливість спробувати величезна кількість млинців і млинчиків. Їх готують різними способами, з допомогою різних інгредієнтів, і звичайно, з різноманітними начинками. А ще існує можливість запозичити рецепт млинці, які вам сподобалися у того, хто їх приготував. Кожна господиня має свій рецепт, за яким вона готує млинці, такі тоненькі, красиві, дивно ніжні і смачні. І навіть начинка для такого ласощі не потрібно. У різних країнах називають такі млинці по - різному: панкейк, доса, инджера. І все - таки дуже складно визначити, звідки беруть свій початок млинці. Одного разу я побачила рецепт млинці, по якому виходили такі красиві, схожі на тоненькі мереживо. Сьогодні поділюся ним з вами.

Для приготування млинців необхідно:
• Один стакан борошна
• Один стакан молока
• Пів склянки води
• Одна чайна ложка цукрового піску або цукрової пудри
• Трохи розпушувача
• Пів чайної ложки дріжджів
• Сьогодні рецепт млинці, які ми будемо готувати, зробимо з начинкою з м'ясної піджарки з овочами.

Для того, щоб зробити піджарку необхідно:
• 500 грам яловичини
• Кілька в'ялених помідор
• Дві цибулини
• Одна морква
• Трохи відвареного рису
• Спеції
• Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
• Готуємо піджарку. У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо м'ясо до середньої готовності, далі до нього кладемо цибулю і смажимо до готовності і до золотистого кольору цибулі
• Окремо обсмажуємо моркву і помідори, додаємо спеції (базилік, трохи куркуми і меленого імбиру), потім цю овочеву піджарку додаємо в м'ясо, солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо
• Готуємо млинці. Налийте в чашку води, додайте дріжджі, цукровий пісок про дайте дріжджам перетворитися в розчин
• Перемішайте до розчинення
• Насипте борошно, додайте молоко, розпушувач, розмішайте і залиште на двадцять хвилин
• Випікайте млинці з одного боку і викладайте на дошку, загорніть в нього приготовану піджарку і обсмажуйте з двох сторін.
• Такі млинці відмінно підійдуть з майонезом або просто зі сметаною.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: