Загрузка...

Рецепт сирники

Рецепт сирники
0
0
03 вер
Рецепт сирники


Улюблені ласощі всіх діточок (і не тільки) - це сирник. І це зовсім не творожник і навіть не чізкейк! Введіть фразу рецепт сирники і вам захочеться випробувати всі рецепти, але один з самих незвичайних - Львівський сирник. Ідеальним поєднанням для цього ласощі буде чашка ароматної свіжозвареної кави. Приготування цих диво-сирників (обов'язково за всіма правилами) дуже просте, але вашу працю оцінять не тільки ваші близькі, але і ваші гості!

Для приготування вам знадобиться:
• Жирний сир 500 р.
• Яйця 4 шт.
• Цукор (для сырника150 г, для глазурі 2 ст.л.) 200 р.
• Вершкове масло (для сирника 100 г для глазурі 1 ст.л.) усього 130 р.
• Лимонна цедра 1 шт.
• Родзинки 30 р.
• Манна крупа 1 ст.л.
• Сметана (для глазурі) 2-3 ст.л.
• Какао-порошок (для глазурі) 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:
• Сир потрібно протерти через сито або, якщо є, через м'ясорубку. Увага! Якщо сир мокрий (якщо так, сирник вийде занадто щільним), його потрібно підвісити в марлі на 2 години, щоб з нього стекла зайва рідина.
• Потім потрібно добре збити жовтки з цукром (150 г) до однорідної маси.
• Після цього потрібно додати манну крупу, кімнатної температури масло, родзинки і лимонну цедру.
• Потім додати в масу сир і недовго перемішати все це міксером на низьких швидкостях.
• Максимально збити білки.
• Після необхідно викласти в сирну суміш збиті білки і обережно перемішати ложкою.
• Настав час для випічки. Форму для випікання потрібно змастити маслом і трохи присипати борошном (можна використовувати пергамент). Потім викласти готову суміш у форму, поставити на 50-60 хвилин в заздалегідь розігріту духовку (180 градусів). Час відносне і залежить від вашої духовки.

Для приготування глазурі необхідно:
• Для початку потрібно розтопити 2 ст.л. цукру 1 ст.л. олії на маленькому вогні, обов'язково помішуючи.
• Потім треба додати сметану (2-3ст.л.), добре перемішати і всипати 2 столові ложки какао. І продовжувати варити цю масу на невеликому вогні, добре перемішуючи.
• Довести до кипіння, не перестаючи заважати і вимкнути.
• Коли сирник вже буде готовий, потрібно вийняти його з духовки і дати йому охолонути, вийняти з форми, перевернути і полити гарячою глазур'ю.
• Запам'ятайте! Сирник повинен вистояти 5 годин в холодильнику, але краще, всю ніч. Не можна його їсти відразу після приготування!
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: