Рецепт сирники

Рецепт сирники
0
0
03 вер
Рецепт сирники


Улюблені ласощі всіх діточок (і не тільки) - це сирник. І це зовсім не творожник і навіть не чізкейк! Введіть фразу рецепт сирники і вам захочеться випробувати всі рецепти, але один з самих незвичайних - Львівський сирник. Ідеальним поєднанням для цього ласощі буде чашка ароматної свіжозвареної кави. Приготування цих диво-сирників (обов'язково за всіма правилами) дуже просте, але вашу працю оцінять не тільки ваші близькі, але і ваші гості!

Для приготування вам знадобиться:
• Жирний сир 500 р.
• Яйця 4 шт.
• Цукор (для сырника150 г, для глазурі 2 ст.л.) 200 р.
• Вершкове масло (для сирника 100 г для глазурі 1 ст.л.) усього 130 р.
• Лимонна цедра 1 шт.
• Родзинки 30 р.
• Манна крупа 1 ст.л.
• Сметана (для глазурі) 2-3 ст.л.
• Какао-порошок (для глазурі) 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:
• Сир потрібно протерти через сито або, якщо є, через м'ясорубку. Увага! Якщо сир мокрий (якщо так, сирник вийде занадто щільним), його потрібно підвісити в марлі на 2 години, щоб з нього стекла зайва рідина.
• Потім потрібно добре збити жовтки з цукром (150 г) до однорідної маси.
• Після цього потрібно додати манну крупу, кімнатної температури масло, родзинки і лимонну цедру.
• Потім додати в масу сир і недовго перемішати все це міксером на низьких швидкостях.
• Максимально збити білки.
• Після необхідно викласти в сирну суміш збиті білки і обережно перемішати ложкою.
• Настав час для випічки. Форму для випікання потрібно змастити маслом і трохи присипати борошном (можна використовувати пергамент). Потім викласти готову суміш у форму, поставити на 50-60 хвилин в заздалегідь розігріту духовку (180 градусів). Час відносне і залежить від вашої духовки.

Для приготування глазурі необхідно:
• Для початку потрібно розтопити 2 ст.л. цукру 1 ст.л. олії на маленькому вогні, обов'язково помішуючи.
• Потім треба додати сметану (2-3ст.л.), добре перемішати і всипати 2 столові ложки какао. І продовжувати варити цю масу на невеликому вогні, добре перемішуючи.
• Довести до кипіння, не перестаючи заважати і вимкнути.
• Коли сирник вже буде готовий, потрібно вийняти його з духовки і дати йому охолонути, вийняти з форми, перевернути і полити гарячою глазур'ю.
• Запам'ятайте! Сирник повинен вистояти 5 годин в холодильнику, але краще, всю ніч. Не можна його їсти відразу після приготування!
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: