Загрузка...

Тісто для млинців

Тісто для млинців
0
0
03 вер
Тісто для млинців


З часу «народження» млинців з'явилася величезна кількість рецептів приготування тіста. Зараз кожен готує тісто за своєю рецептурою, при цьому додаючи щось від себе. Тісто для млинців готувати просто, але є свої секрети, щоб млинці вийшли на славу. Важливу роль у приготуванні грають і продукти. Для замісу самими основними інгредієнтами є молоко, вода, крім них можна використовувати й інші молочні продукти (сметана, кефір, кисле молоко, молочна сироватка, ряжанка та інші). А в іноземних рецептах використовуються незвичайні рідини: це може бути і пиво, і апельсиновий сік, розсіл. Найкраще в тісто для млинців класти яйця, а не яєчний порошок. Так млинці вийдуть більш повітряними і смачними. Також млинці можна готувати з різного борошна: пшеничного, житнього, гречаного, вівсяного, горохової, рисового, кукурудзяного і ще млинцевої.
(Трохи про цій муці.
Ця мука схожа на пшеничне. По суті це суміш з наступних інгредієнтів: пшеничне борошно вищого гатунку, пекарський порошок або сода, яєчний порошок, молочна сироватка суха, цукровий пісок і сіль. По-іншому цю муку називають борошном для ледачих.)

Скоростиглі млинці
Цей рецепт найбільш прийнятний для домогосподарок, тому що не вимагає ніяких особливо дорогих інгредієнтів, та й до того ж млинці готуються дуже швидко. Скоростиглі млинці можна подати з чим завгодно. Це може бути і солодка начинка, і м'ясний фарш або ікра.

Для приготування вам знадобиться:
• Пшеничне борошно 500 р.
• Вода 600 мл
• Яйця 3 шт.
• Сіль 0,5 ч.л.
• 1 ст.л. цукор
• Розпушувач 5 р.
• Вершкове масло 50 р.

Для його приготування необхідно:
• Насамперед потрібно 3 яйця розбити в миску, влити 3 склянки води, додати цукор, сіль і, щоб млинці вийшли повітряними, добре все збити,.
• Поки збиваєте, потроху додавайте борошно і розпушувач, щоб в тесті не було грудочок. Якщо ж у вас немає розпушувача, можна додати пів чайної ложки гашеної соди або лимонної кислоти. Після того, як ви приготуєте тісто, додайте рослинне масло. Це потрібно щоб млинці не пригоріли.
• Випекти млинці. Краще всього їх піч на двох сковорідках, поки тісто не осіло. Щоб готові млинці були найбільш соковитими, потрібно змастити їх вершковим маслом. Змащувати можна двома способами: за допомогою кулінарної кисті підталим маслом або, насадженим на вилку шматочком масла.
Приємного вам чаювання!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: