Тісто для млинців

Тісто для млинців
0
0
03 вер
Тісто для млинців


З часу «народження» млинців з'явилася величезна кількість рецептів приготування тіста. Зараз кожен готує тісто за своєю рецептурою, при цьому додаючи щось від себе. Тісто для млинців готувати просто, але є свої секрети, щоб млинці вийшли на славу. Важливу роль у приготуванні грають і продукти. Для замісу самими основними інгредієнтами є молоко, вода, крім них можна використовувати й інші молочні продукти (сметана, кефір, кисле молоко, молочна сироватка, ряжанка та інші). А в іноземних рецептах використовуються незвичайні рідини: це може бути і пиво, і апельсиновий сік, розсіл. Найкраще в тісто для млинців класти яйця, а не яєчний порошок. Так млинці вийдуть більш повітряними і смачними. Також млинці можна готувати з різного борошна: пшеничного, житнього, гречаного, вівсяного, горохової, рисового, кукурудзяного і ще млинцевої.
(Трохи про цій муці.
Ця мука схожа на пшеничне. По суті це суміш з наступних інгредієнтів: пшеничне борошно вищого гатунку, пекарський порошок або сода, яєчний порошок, молочна сироватка суха, цукровий пісок і сіль. По-іншому цю муку називають борошном для ледачих.)

Скоростиглі млинці
Цей рецепт найбільш прийнятний для домогосподарок, тому що не вимагає ніяких особливо дорогих інгредієнтів, та й до того ж млинці готуються дуже швидко. Скоростиглі млинці можна подати з чим завгодно. Це може бути і солодка начинка, і м'ясний фарш або ікра.

Для приготування вам знадобиться:
• Пшеничне борошно 500 р.
• Вода 600 мл
• Яйця 3 шт.
• Сіль 0,5 ч.л.
• 1 ст.л. цукор
• Розпушувач 5 р.
• Вершкове масло 50 р.

Для його приготування необхідно:
• Насамперед потрібно 3 яйця розбити в миску, влити 3 склянки води, додати цукор, сіль і, щоб млинці вийшли повітряними, добре все збити,.
• Поки збиваєте, потроху додавайте борошно і розпушувач, щоб в тесті не було грудочок. Якщо ж у вас немає розпушувача, можна додати пів чайної ложки гашеної соди або лимонної кислоти. Після того, як ви приготуєте тісто, додайте рослинне масло. Це потрібно щоб млинці не пригоріли.
• Випекти млинці. Краще всього їх піч на двох сковорідках, поки тісто не осіло. Щоб готові млинці були найбільш соковитими, потрібно змастити їх вершковим маслом. Змащувати можна двома способами: за допомогою кулінарної кисті підталим маслом або, насадженим на вилку шматочком масла.
Приємного вам чаювання!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: