Млинці тонкі рецепт

Млинці тонкі рецепт
+1
0
03 вер
Млинці тонкі рецепт


Відомо, що будучи російською стравою, млинці характерні і для французької кухні, так само й німці дуже люблять млинці рецепт тонкі вони готують на молоці. Як же правильно приготувати тонкі млинці на молоці? Рецептів дуже багато, чимало з них не дуже хороші. Головний секрет приготування страви млинці рецепт тонкі який ви сьогодні побачите - це тісто. Для таких млинців найкраще використовувати тісто без дріжджової закваски.

Млинці тонкі рецепт
Нам знадобиться:

• дві склянки борошна, можна і більше, все буде залежати від вашого смаку, не забудьте про пропорційності інших інгредієнтів
• півлітра молока
• три яйця
• одна столова ложка цукрового піску
• столова ложка соняшникової олії
• щіпка солі

Спосіб приготування:
• Змішайте цукровий пісок, яйця і сіль, добре перемішайте
• Додайте борошно, краще додавати порційно, так зручніше перемішувати
• Коли борошно вбереться повинна вийти одноманітна маса, після потроху вливайте молоко і ретельно заважайте. Головне пам'ятайте спочатку борошно, потім молоко, додавайте все поступово, інакше замучитеся позбавлятися від грудочок.
• Взагалі найлегший спосіб - це використовувати блендер, тоді про грудочках можете забути. Додаємо в тісто олію.
• Ласуни можуть додати в тісто більше цукру, а якщо хочете, додайте трохи какао, тоді млинці рецепт тонкі вийдуть шоколадного кольору.
• Сковорода для випікання повинна бути розігріта. Тонкі млинці смажаться дуже швидко, тому поки ви будете їх піч краще не відходити від плити.
• Лити тісто на сковороду можна дерев'яною ложкою, так як дерево дуже сприятливий для їжі варіант. Як тільки млинчик підрум'янився, його можна перевернути
• Друга сторона смажиться набагато швидше, ніж перша, необхідно буквально кілька секунд.
• Такі млинці дуже добре підуть до чаю з полуничним варенням, згущеним молоком або зі сметаною. Такі млинці хороші і в холодному і в гарячому вигляді. Якщо тісто вийшло не дуже солодким, то подавати їх можна з паштетом або з ікрою. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: