Рецепт млинців

Рецепт млинців
0
0
03 вер
Рецепт млинців


У цій статті пропонуємо вам приготувати млинці з відомої всім начинкою: яйця, рис, кріп і зелена цибуля. Спечіть сьогодні трохи рецепт млинчиків яких прийшов до нас із древньої Русі.
В ті часи, жодна страва не була так близько людині, як млинці. Вони супроводжували людину все життя, буквально від самого народження і до смерті. При народженні дитини, мати годували млинцями, а при смерті людини, млинці були обов'язковою стравою на поминальних церемоніях.
Історикам невідомо коли вперше млинці з'явилися на наших столах. Але доведено, що вони були церемоніальним стравою навіть у древніх язичницько слов'янських народів.
Різні традиції та повір'я були пов'язані з млинцями у російського народу. Але найголовніша з них - вони були обов'язковою стравою на масляну. Навіть існує безліч прислів'їв про це: «Без млинця не масляна», «Як на масляному тижні в стелю млинці летіли», «Не життя, а масляна». Масляна була і залишається самим радісним святом.

Інгредієнти для приготування млинців з начинкою:
Для приготування начинки:
• Рис - 1 склянка,
• Яйця - 4 штуки,
• Зелена цибуля - 2-3 пучка,
• Кріп - 1 пучок.
Для приготування млинців:
• Кефір - пів літра,
• Кип'ячена вода - 1 склянка,
• Сода - 1 чайна ложка,
• Сіль - 1 чайна ложка,
• Цукор - 1 столова ложка,
• Яйця - 1-2 штуки.
• Рослинна олія - 1 столова ложка.
• Борошно - 2,5 склянки,

Рецепт приготування:
• По-перше, вам необхідно спекти млинці. Для цього змішати всі інгредієнти, крім склянки окропу. Не забути соду погасити кефіром. Ретельно розмішати і вже сюди додати склянку окропу.
• Сковороду прожарити і посмажити на ній млинці.
• Поки печуться млинці, відварити яйця та рис.
• Рис промити в кип'яченій воді, коли млинці будуть готові. Почистити яйця, потім нарізати на кубики.
• Налити на сковороду олію і обсмажити у ньому цибулю і кріп, дрібно нарізавши їх перед цим. Потім додати яйця і рис до зелені, посолити і згасити. Так вийде начинка.
• Загорнути готову начинку на млинці.
• Перед вживанням обсмажити млинці з начинкою в маслі.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: