Загрузка...

Млинці на молоці тонкі

Млинці на молоці тонкі
0
0
03 вер
Млинці на молоці тонкі


У православних самим довгим і розвеселим свят є Масляна. Його ще називають - сиропусний тиждень. Самим традиційним і незмінним стравою цього свята є млинці на молоці тонкі, які ідеально виглядають на святковому столі і, звичайно ж, володіють приємним смаком.
Протягом масляного тижня весь православний народ влаштовує на вулиці різні веселі хороводи, танці та співи. Так само, в цей свято популярні цікаві змагання та змагання. Те, наскільки весела Масляна, можна зрозуміти і по його народним назвам - широка, невелика, чесна або навіть обжорная.
День, коли почнеться масляна, залежить від дати початку Великого посту. Масляна - це свято примирення, православні прощають один одному свої образи.
Млинці можна виготовити по-різному. Ви можете експериментувати з інгредієнтами, пробуючи різні смаки, і додавати в свої млинці різну начинку. Крім того, можна використовувати різноманітні прикраси, наприклад, згущене молоко, мед, маслини, горіхи, варення, ягоди і сметану. Те, якими будуть ваші млинці, залежить тільки від вашої фантазії та уяви. Ви самі можете розробити свій власний унікальний рецепт млинців на Масницю або будь-яке інше свято.
Отже, як приготувати млинці на молоці, тонкі.

Інгредієнти для приготування млинців:
• 1 літр молока,
• 2 - столові ложки цукру,
• Половина чайної ложки соди,
• Половина чайної ложки солі,
• Борошно,
• 1 столова ложка рослинної олії,
• 1 чайна ложка куркуми (це необов'язковий компонент, ви можете використовувати його за бажанням)
• 100 грамів вершкового масла.

Рецепт приготування масляних млинців:
• Сіль цукор і соду перемішайте з половиною літри молока. Потім поступово додайте борошно і продовжуйте перемішувати до утворення однорідної маси.
• Розігрійте другу половину літра молока в каструлі. Необхідно довести до кипіння.
• Тепер влийте в тісто кип'ячене молоко і розмішайте. Потім додайте куркуму (за бажанням) і рослинне масло.
• Далі добре розмішайте тісто, для того, що б наповнити його повітрям.
• Розігрійте сковороду, змастіть її рослинним маслом.
• Починайте пекти млинці. Піч треба з двох сторін, і змащувати кожен готовий млинець вершковим маслом.
Всім приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: