Млинці тонкі на молоці

Млинці тонкі на молоці
0
0
03 вер
[/center]
Млинці тонкі на молоці


Масляна - найприємніший свято в році, коли моно весь тиждень радувати себе млинцями. На це свято готують різноманітні види млинців: тонкі млинці на кефірі, тонкі млинці на молоці, млинці з різноманітними начинками, або з млинці з шоколадом. Що б свято запам'ятався вашим гостям, вам необхідно знати декілька секретів, щоб готувати ідеальні млинці.

Секрет 1
• Перед тим, як замісити тісто, необхідно просіяти борошно. Сенс цього в тому, щоб максимально збагатити її повітрям.
Секрет 2
• При змішуванні яєць і молока обидва інгредієнта повинні бути однакової кімнатної температури.
Секрет 3
• Коли готуєте тісто, в першу чергу змішуйте рідкі компоненти. І тільки потім підсипати борошно, щоразу перемішуючи.
Секрет 4
• Перед початком випікання в тісто можна додати ложку рослинної олії і перемішати. Тоді вона не буде прилипати до сковороди.
Секрет 5
• Тісто для млинців по консистенції має бути схоже на рідку сметану.
Секрет 6
• Краще всього готувати на чавунній сковороді.
Секрет 7
• Щоб млинці були тонкими не жирними потрібно змащувати невеликим сковороду невеликою кількістю масла.
Секрет 8
• Для тонких млинців, необхідно ідеально розрахувати кількість тіста на один млинець, ви можете підібрати «ідеальну пару» - ополоник-сковорода, щоб постійно користуватися саме цими інструментами для готування млинців.
Секрет 9
• Перший млинець грудкою, тому що сковорода не встигає розігрітися. Печіть на сильно розігрітій сковороді.
Секрет 10
• Блін необхідно перевертати відразу ж, коли трохи озолотиться. Якщо перечекати цей момент, то він буде занадто подгоревшим.
Секрет 11
• Для перевертання краще використовувати тонку дерев'яну лопатку. Металева може пошкодити сковороду або порвати млинці. Це буде не красиво.
Секрет 12
• На кожен наступний млинець буде необхідно все менше і менше часу для приготування, тому що сковорода буде прогріватися щоразу сильніше. Не залишайте млинці без нагляду.
Секрет 13
• Кулінари готують відразу на двох сковородах. Так швидше. Спробуйте...
Секрет 14
• Готові млинці складайте стопкою, і змащуйте маслом.
Секрет 15
• Експериментуйте з начинкою: Кориця, яблука, лимон, банани - все що завгодно...
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: