Загрузка...

Млинці тонкі на молоці

Млинці тонкі на молоці
0
0
03 вер
[/center]
Млинці тонкі на молоці


Масляна - найприємніший свято в році, коли моно весь тиждень радувати себе млинцями. На це свято готують різноманітні види млинців: тонкі млинці на кефірі, тонкі млинці на молоці, млинці з різноманітними начинками, або з млинці з шоколадом. Що б свято запам'ятався вашим гостям, вам необхідно знати декілька секретів, щоб готувати ідеальні млинці.

Секрет 1
• Перед тим, як замісити тісто, необхідно просіяти борошно. Сенс цього в тому, щоб максимально збагатити її повітрям.
Секрет 2
• При змішуванні яєць і молока обидва інгредієнта повинні бути однакової кімнатної температури.
Секрет 3
• Коли готуєте тісто, в першу чергу змішуйте рідкі компоненти. І тільки потім підсипати борошно, щоразу перемішуючи.
Секрет 4
• Перед початком випікання в тісто можна додати ложку рослинної олії і перемішати. Тоді вона не буде прилипати до сковороди.
Секрет 5
• Тісто для млинців по консистенції має бути схоже на рідку сметану.
Секрет 6
• Краще всього готувати на чавунній сковороді.
Секрет 7
• Щоб млинці були тонкими не жирними потрібно змащувати невеликим сковороду невеликою кількістю масла.
Секрет 8
• Для тонких млинців, необхідно ідеально розрахувати кількість тіста на один млинець, ви можете підібрати «ідеальну пару» - ополоник-сковорода, щоб постійно користуватися саме цими інструментами для готування млинців.
Секрет 9
• Перший млинець грудкою, тому що сковорода не встигає розігрітися. Печіть на сильно розігрітій сковороді.
Секрет 10
• Блін необхідно перевертати відразу ж, коли трохи озолотиться. Якщо перечекати цей момент, то він буде занадто подгоревшим.
Секрет 11
• Для перевертання краще використовувати тонку дерев'яну лопатку. Металева може пошкодити сковороду або порвати млинці. Це буде не красиво.
Секрет 12
• На кожен наступний млинець буде необхідно все менше і менше часу для приготування, тому що сковорода буде прогріватися щоразу сильніше. Не залишайте млинці без нагляду.
Секрет 13
• Кулінари готують відразу на двох сковородах. Так швидше. Спробуйте...
Секрет 14
• Готові млинці складайте стопкою, і змащуйте маслом.
Секрет 15
• Експериментуйте з начинкою: Кориця, яблука, лимон, банани - все що завгодно...
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: