Тонкі млинці на молоці

Тонкі млинці на молоці
0
0
03 вер
Тонкі млинці на молоці


Піде якийсь час, що б приготувати млинці, але в підсумку ви отримаєте смачну і приємну закуску до чаю. У цій статті розповімо вам кілька рецептів, як приготувати тонкі млинці на молоці, які чудово підійдуть, як і до Масниці, так і на будь яке свято. Або просто, що б побалувати своїх близьких чимось смачним у будь-який інший день

Це один з найбільш простих і швидких рецептів приготування млинців.

Інгредієнти:
• 2 склянки пшеничного борошна,
• 3 штуки яєць,
• 0,5 літра молока,
• 2 столові ложки цукру,
• Сіль за смаком.

Спосіб приготування:
• Спочатку збийте цукор, сіль і яйця в посуді з молоком. (використовувати частину молока і збивати в склянці) Робити це треба при кімнатній температурі.
• Потім додати решту молока і швидко замісіть тісто.
• Після цього відразу починайте піч, розігрів сковороду і змастивши її салом або олією.
• Готові млинці намажте вершковим маслом.

Тепер ще один рецепт - млинці з рисом. Виготовляються також на молоці.

Інгредієнти:
• Молоко - 0,5 літра,
• Кип'ячена охолоджена вода - 0,5 літра,
• Яйця - 3 штуки,
• Рослинна олія - 4 столові ложки,
• Сода, погашена оцтом - 1/4 чайної ложки,
• Сіль - 1 чайна ложка,
• Цукор - 0,5 чайної ложки,
• Борошно - 2 склянки з гіркою,
• М'ясо - 500 грамів,
• Відварений рис - 0.5-1 склянка (рис заправте столовою ложкою вершкового масла)
• Мелений чорний перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:
• Змішайте в мисці воду, молоко, яйця, цукор, рослинна олія і соду. Збийте.
• Поставте тісто в холодильник на годину.
• Відваріть м'ясо. Додайте лавровий лист, горошок і перець. Бульйон від м'яса ще стане в нагоді.
• Зробіть із м'яса фарш на м'ясорубці. Додайте сіль, рис і перець. Додайте у фарш 50 мл бульйону від м'яса.
• Ще раз збийте тісто і спечіть тонкі млинці. З одного боку обсмажте до золотистого рум'янцю, з іншого обсмажте поменше.
• З підсмаженою боку змастіть млинці у вершковому маслі.
• Потім покладіть в млинці по 1 столовій ложці фаршу і загорніть конвертиком.
• Готові загорнуті млинці складіть у каструлю і поставте в холодильник.
При подачі можна підсмажити млинці при необхідності.
Вибирайте будь-який вподобаний рецепт. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: