Загрузка...

Тонкі млинці на молоці

Тонкі млинці на молоці
0
0
03 вер
Тонкі млинці на молоці


Піде якийсь час, що б приготувати млинці, але в підсумку ви отримаєте смачну і приємну закуску до чаю. У цій статті розповімо вам кілька рецептів, як приготувати тонкі млинці на молоці, які чудово підійдуть, як і до Масниці, так і на будь яке свято. Або просто, що б побалувати своїх близьких чимось смачним у будь-який інший день

Це один з найбільш простих і швидких рецептів приготування млинців.

Інгредієнти:
• 2 склянки пшеничного борошна,
• 3 штуки яєць,
• 0,5 літра молока,
• 2 столові ложки цукру,
• Сіль за смаком.

Спосіб приготування:
• Спочатку збийте цукор, сіль і яйця в посуді з молоком. (використовувати частину молока і збивати в склянці) Робити це треба при кімнатній температурі.
• Потім додати решту молока і швидко замісіть тісто.
• Після цього відразу починайте піч, розігрів сковороду і змастивши її салом або олією.
• Готові млинці намажте вершковим маслом.

Тепер ще один рецепт - млинці з рисом. Виготовляються також на молоці.

Інгредієнти:
• Молоко - 0,5 літра,
• Кип'ячена охолоджена вода - 0,5 літра,
• Яйця - 3 штуки,
• Рослинна олія - 4 столові ложки,
• Сода, погашена оцтом - 1/4 чайної ложки,
• Сіль - 1 чайна ложка,
• Цукор - 0,5 чайної ложки,
• Борошно - 2 склянки з гіркою,
• М'ясо - 500 грамів,
• Відварений рис - 0.5-1 склянка (рис заправте столовою ложкою вершкового масла)
• Мелений чорний перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:
• Змішайте в мисці воду, молоко, яйця, цукор, рослинна олія і соду. Збийте.
• Поставте тісто в холодильник на годину.
• Відваріть м'ясо. Додайте лавровий лист, горошок і перець. Бульйон від м'яса ще стане в нагоді.
• Зробіть із м'яса фарш на м'ясорубці. Додайте сіль, рис і перець. Додайте у фарш 50 мл бульйону від м'яса.
• Ще раз збийте тісто і спечіть тонкі млинці. З одного боку обсмажте до золотистого рум'янцю, з іншого обсмажте поменше.
• З підсмаженою боку змастіть млинці у вершковому маслі.
• Потім покладіть в млинці по 1 столовій ложці фаршу і загорніть конвертиком.
• Готові загорнуті млинці складіть у каструлю і поставте в холодильник.
При подачі можна підсмажити млинці при необхідності.
Вибирайте будь-який вподобаний рецепт. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: