Загрузка...

Млинці тонкі

Млинці тонкі
0
0
02 вер
Млинці тонкі


На відміну від стандартних млинців, млинці виходять тонкі більш м'якими і повітряними.

Основні інгредієнти:
З розрахунку на 1 літр молока.
• 2 склянки борошна;
• 6 яєць;
• 1 ст.л. рослинного масла;
• 1 ст. ложка цукру.

Процес приготування:
• Яйця додаємо борошно і цукор, перемішуємо, щоб борошно повністю вбралася в суміш, без грудочок.
• Потроху додаючи молоко, розмішуємо тісто. Для замешки тіста краще користуватися блендером, тоді тісто однозначно вийти без грудочок. Додаємо рослинна (кукурудзяна, соняшникова або оливкова) олія, головне, щоб масло було без запаху.
• Розігріваємо сковороду змащуємо жиром (наприклад, шматочком сала). Чим тонше шар жиру на сковороді, тим краще будуть виходити млинці.
• За допомогою ополоника або розливної ложки виливаємо тісто на сковороду, з розрахунку на 1 млинець: 1/2 розливної ложки тесту на поверхню сковороди діаметром близько 20 см, похитуючи сковороду, щоб покрити її поверхня як можна більш тонким шаром тесту.
• Перевертати млинець можна з того моменту, коли на ньому з'являться бульбашки і воно не буде вже рідким. Після того як млинець буде готовий знову промажте сковороду, а тільки після цього наливайте нову порцію тіста.
• Готові млинці можна їсти як холодними, так і гарячими з додаванням різних начинок. Смачніше всього буде, якщо млинці ще гарячими намазати медом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: