Млинці тонкі

Млинці тонкі
0
0
02 вер
Млинці тонкі


На відміну від стандартних млинців, млинці виходять тонкі більш м'якими і повітряними.

Основні інгредієнти:
З розрахунку на 1 літр молока.
• 2 склянки борошна;
• 6 яєць;
• 1 ст.л. рослинного масла;
• 1 ст. ложка цукру.

Процес приготування:
• Яйця додаємо борошно і цукор, перемішуємо, щоб борошно повністю вбралася в суміш, без грудочок.
• Потроху додаючи молоко, розмішуємо тісто. Для замешки тіста краще користуватися блендером, тоді тісто однозначно вийти без грудочок. Додаємо рослинна (кукурудзяна, соняшникова або оливкова) олія, головне, щоб масло було без запаху.
• Розігріваємо сковороду змащуємо жиром (наприклад, шматочком сала). Чим тонше шар жиру на сковороді, тим краще будуть виходити млинці.
• За допомогою ополоника або розливної ложки виливаємо тісто на сковороду, з розрахунку на 1 млинець: 1/2 розливної ложки тесту на поверхню сковороди діаметром близько 20 см, похитуючи сковороду, щоб покрити її поверхня як можна більш тонким шаром тесту.
• Перевертати млинець можна з того моменту, коли на ньому з'являться бульбашки і воно не буде вже рідким. Після того як млинець буде готовий знову промажте сковороду, а тільки після цього наливайте нову порцію тіста.
• Готові млинці можна їсти як холодними, так і гарячими з додаванням різних начинок. Смачніше всього буде, якщо млинці ще гарячими намазати медом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: